U BEOGRADU NA VODI: Prvo niču luksuzni stanovi!

Prva faza radova obuhvata izgradnju rezidencijalnih kula, kao i Beogradsku kulu, tržni centar i dva hotela

  • 3

Pripreme za početak gradnje Beograda na vodi su u punom jeku, a s obzirom na to da je master plan završen i predstavljen javnosti, investitori već traže od projektanata.

 

Od njih se očekuje da dostave ponude za izradu neophodne dokumentacije za gradnju rezidencijalnih kula, odnosno dva stambena zdanja, saznaju "Novosti".

 

To su prvi u nizu projekata u takozvanoj prvoj fazi radova, koja obuhvata još i Beogradsku kulu, tržni centar , koji bi trebalo da bude najveći na Balkanu, i dva hotela.

 

 

Ako je suditi po rokovima koji se postavljaju potencijalnim projektantima, investitori su ozbiljni u nameri da što pre počne izgradnja. Kako je srpska strana ugovorila sa partnerima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata naše firme biće maksimalno uključenje u projektovanje i izgradnju ovog kompleksa.

 

Stambeni objekti, kako je najavljeno, naći će se u blizini Beogradske kule, parka i tržnog cebtra. Sam park trebalo bi da se prostire na oko 37.000 kvadrata.

 

Ceo kompleks Beograda na vodi zauzimaće oko dva kilometra savske obale. Prva faza radova, kako su najavili investitori, trebalo da bude završena do kraja 2016. godine.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    12. jul 2014 | 09:01

    Sad, kad krene - navala...

  • Ana

    11. jul 2014 | 13:20

    Odlicno!!! Bas se radujem!!! Mi koji smo rodom sa Kosova jos uvek imamo preostalih para od prodatih stanova pa evo prilike da se ulozi!!! A drugi neka nas mrze....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA