RUSKI NEKROPOLJ: Promocija knjige o znamenju istorijskog prijateljstva

Fondacija za obnavljanje i očuvanje kompleksa istorijsko-memorijalnih spomenika u Republici Srbiji "Ruski nekropolj" u četvrtak će održati promociju knjige "Ruski nekropolj u Beogradu - znamenje istorijskog prijateljstva"

  • 0

U svečanoj sali Skupštine grada Beograda u četvrtak će biti održana promociju knjige "Ruski nekropolj u Beogradu - znamenje istorijskog prijateljstva".

Knjigu izdaje Fondacija za obnavljanje, podršku i očuvanje kompleksa istorijsko-memorijalnih spomenika u Republici Srbiji "Ruski nekropolj".

U svečanoj sali Skupštine u 14 časova govoriće predsednik Počasnog saveta Fondacije "Ruski nekropolj" iz Beograda dr Nenad Popović, rukovodilac "Rosotrudničestva", državne agencije Ruske Federacije za međunarodnu humanitarnu pomoć i saradnju Konstantin Kosačov i recenzent knjige, akademik Vasilije Krestić.

O delu će govoriti i predsednik Upravnog odbora Fondacije "Ruski nekropolj" iz Moskve i predsednik Odbora za socijalnu politiku Saveta Federacije Rusije Valerij Rjazanskij, kao i profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu i urednik knjige doc. dr Miloš Ković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA