Ovo je Dragan Đurić, monstrum koji je ubio i zakopao Tijanu! (FOTO)

- On je uhapšen u svojoj mesari gde je mirno sekao meso kao da se ništa nije desilo i to pokazuje odsustvo kajanja i ljudskog ponašanja,a posle dva tri sata posmatranja odlučili smo da ga privedemo. On je bio na poligrafskom ispitivanju koje je dugo trajalo i pao je na svim pitanjima, što je potvrdilo sve naše sumnje i indicije, a zatim je sve potvrdio - rekao je ministar policije Nebojša Stefanović

  • 58
Tijana Jurić i Dragan Đurić Foto: Facebook/Dragan Djuric, Printskrin: Youtube / SuRTVCity

Dragan Đurić, mesar iz Surčina, koji je ubio i zakopao nestalu devojčicu Tijanu Jurić, uhapšen je sinoć nakon intenzivne potrage srpske policije. On je, prema rečima ministra Stefanovića, udario svojim vozilom, uhvatio za vrat, ubacio u auto, odveo u atar i tu je ubio.

- Skinuo je odeću sa nje, odvezao je na 10 km od Sombora i pored puta zakopao zemljom koju je imao u gepeku od ranije. Obdukcija će utvrditi da li je Tijana bila silovana - izjavio je ministar.

- On je uhapšen u svojoj mesari gde je mirno sekao meso kao da se ništa nije desilo i to pokazuje odsustvo kajanja i ljudskog ponašanja, a posle dva tri sata posmatranja odlučili smo da ga privedemo. On je bio na poligrafskom ispitivanju koje je dugo trajalo i pao je na svim pitanjima, što je potvrdilo sve naše sumnje i indicije, a zatim je sve potvrdio – rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i dodao da je monstrum koji se iživljavao nad Tijanom visok dva metra i težak preko 100 kilograma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sta cemo sad?

    7. avgust 2014 | 11:21

    Ne postoji kazna da umanji bol njene porodice. Ali njemu bi trebalo suditi po Dusanovom zakoniku. Saucesce porodici i pocivaj u miru Tijana.

  • ljuba

    7. avgust 2014 | 11:23

    Ovo je strašno. Nevino dete Mislim da takve sami zatvorenici "regulišu"

  • Алан Форд

    7. avgust 2014 | 12:10

    Смртна казна, направити петицију и послати писмо председнику републике да направи преседан и одобри смртну казну

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA