KO JE UBIO LUKU? Građani traže od policije da reše misteriozno ubistvo mladića! (FOTO)

Ekipa Telegrafa poziva sve ljude koji saosećaju sa bolom Bojana Jovanovića, da mu se pridruže sutra u 17.00 sati, i na taj način mu pruže podršku

  • 46

Sutra u 17.00 sati na Brankovom mostu građani će se okupiti kako bi dali podršku ocu Luke Jovanovića koji svakodnevno stoji od 16.20 do 17.00 sati, kako bi pronašao ubicu tragično nastradalog sina.

Bojan Jovanović svaki dan stoji na mestu nesreće, držeći sliku nastradalog sina četrdeset minuta. Luka je nastradao nakon što je na njega na Brankovom mostu, dok je pokušao da popravi automobil, naleteo vozač, a policija još uvek nije pronašla počinioca nesreće.

Ekipa Telegrafa poziva sve ljude koji saosećaju sa bolom Bojana Jovanovića, da mu se pridruže sutra u 17.00 sati, i na taj način mu pruže podršku.

Dosta je više da nekažnjeno prolaze oni koji nam ubijaju decu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djuric Milos Trstenik

    10. avgust 2014 | 02:02

    Saucesce porodici poginulog momka.Nazalost to je ucinio neciji sin od tajkuna ili politicara cim ga tolike" kamere u Bogradu nisu mogle da snime" na zalost.Samo isplivace snimak pre ili kasnije sa neke privatne kamere iz kola iza koja su slucajno to snimila ili sa neke zgrade u blizini.Zivi bili pa videli,jos jednom iskreno saucesce porodici poginulog decaka.

  • Ivana

    10. avgust 2014 | 01:58

    Nije mi jasno da ne mogu da pronadju osobu koja je ubila ovog dečka ,na mestu gde postoje kamere,zna se koji auto je u pitanju,zna se da ih ima malo u Beogradu...Niko ne moze da me ubedi da ne skrivaju tog debila koji je verovatno nečiji sin ili ćerka...Gadim se svega što se dešava u ovoj državi!!!

  • Saka

    9. avgust 2014 | 23:37

    Most kontrolisu kamere u oba pravca. Jednostavno pregledom snimka mogu da ustanove ko je ubio nesrecnog decaka. Pitanje je zasto to nisu radili?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA