Direktor prebio radnicu na sastanku!

Direktor Koreanac je posle verbalne svađe, nasrnuo na tridesetogodišnju ženu, šamarao je i šutirao, a posle incidenta morala je da reaguje i hitna pomoć i policija

  • 31

U sedištu jedne firme na Novom Beogradu jedan od direktora je napao i prebio radnicu M. M. (30) na sastanku i naneo joj lakše telesne povrede i izazvao kod nje ozbiljan psihički nemir.

Kako pišu "Novosti", direktor Koreanac, star oko 50 godina, je fizički napao M.M. posle verbalnog sukoba u kom mu je ona skrenula pažnju da ne može na nju da se dere.

Direktor je, kako kaže izvor, dobio "suženje svesti" i nasrnuo na radnicu počevši da je šamara i šutira svom snagom uz rečenice: "Ubiću te, ubiću te!" O intezintetu sukoba govori i pokidana narukvica napadnute žene, kao i izbezumljenost oba aktera u "svađi".

Ubrzo je pozvana Hitna pomoć jer M.M. ne samo da je bila prebijena nego je bila i vidno uznemirena od šoka koji je pretrpela. Hitna pomoć je stigla, pružila prvu pomoć radnici, a za njom je, po službenoj dužnosti stigla i policija da napravi uviđaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bajkovic milan

    23. oktobar 2014 | 00:08

    Treba ga deportovati nazad odakle je došao!

  • jels

    23. oktobar 2014 | 00:30

    Sacuvaj Boze! Dolaze stranci, izrabljuju nas za male pare jos ce i da nas biju...propast!

  • Nije ti ovo Koreja

    23. oktobar 2014 | 00:24

    Sram te bilo. Nadam se da ćeš dobiti odgovarajuću kaznu da te pošalju nazad u Koreju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA