29

TEODOR JE NAJVAŽNIJA BEBA U BEOGRADU: Pročitajte zašto (FOTO) (VIDEO)

Sertifikat “vrlo važne bebe” će, pored malog Teodora, dobiti još 8.000 beba u narednih godinu dana koje se rode u “GAK Narodni front” sa ciljem da se novorođenčad, kao i njihovi roditelji, edukuju o važnosti zaštite životne sredine i življenju u skladu sa principima održivog razvoja

Teodor Jorgačević
Foto: Promo

Teodor Jorgačević je prva “vrlo važna beba” Beograda koja je ovaj sertifikat dobila u okviru projekta “Zeleni izdanak” koji je pokrenulo Udruženje “Čuvari prirode”, uz podršku Sekretarijata za zaštitu životne sredine.

Foto: Promo

Foto: Promo

Sertifikat “vrlo važne bebe” dobiće 8.000 beba u narednih godinu dana koje se rode u “GAK Narodni front” sa ciljem da se novorođenčad, kao i njihovi roditelji edukuju o važnosti zaštite životne sredine, kao i življenju u skladu sa principima održivog razvoja.

Foto: Promo

Foto: Promo

Sekretarijat za zaštitu životne sredine je sa zadovoljstvom podržao projekat u okviru koga će se dodeljivati sertifikati novorođenčadima koji će biti “vrlo važne bebe” i zajedno sa svojim roditeljima brinuti o zaštiti i očuvanju životne sredine.” – izjavio je Goran Trivan, gradski sekretar za zaštitu životne sredine.

Trivan je dodao: “Pozvao bih roditelje da svake godine posade bar po jedno stablo jer će zahvaljujući tome već nakon prvih pet godina ta stabla biti dovoljna da proizvedu kiseonik za čitav život njihove vrlo važne bebe.”

Foto: Promo

Foto: Promo

Pogledajte šta su rekli roditelji Teodora Jorgačevića!

( Telegraf.rs )

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Beba, Goran Trivan, Narodni Front, Vrlo važna beba
Popularni komentari
 • ?
  ?

  Svaka beba rođena u našoj zemlji mora da nam je najvažnija!!!

 • D
  Deki kv

  Da zašto ne organizovati akciju na republičkom nivou. U Srbiji ljudi sade voćnjake, šume i naravno dobijaju decu a nisu uključeni u akciju. Dajte malo “zgazite u blato” sa tog Beogradskog asfalta.

 • M
  Ma važi..

  Prelepa je beba.. Ali projekat nema veze sa životom..

foto dana

video dana