A NAPOLJU LEDENO: Centar Beograda bez grejanja!

Potrošači koji se snabdevaju toplotnom energijom iz toplane “Dunav“ trenutno su bez grejanja, a moguće je da grejanja neće biti cele noći, na Dorćolu, delovima Palilule, Starog Grada i Vračara, iako su ekipe za hitne intervencije na terenu

  • 3

Stanovnici centralnog dela Beograda gotovo ceo dan nemaju grejanje zbog kvara na magistralnom toplovodu, javile su Beogradske elektrane.

Potrošači koji se snabdevaju toplotnom energijom iz toplane “Dunav“ trenutno su bez grejanja, a moguće je da grejanja neće biti cele noći, na Dorćolu, delovima Palilule, Starog Grada i Vračara, iako su ekipe za hitne intervencije na terenu.

-  Ekipe otklanjaju kvar i čine sve što je u njihovoj moći da u što kraćem vremenskog periodu otklone ovaj poremećaj. Stabilizacija u snabdevanju toplotnom energijom iz toplane “Dunav“ se učekuje najkasnije u četvrtak u jutarnjim časovima -  navedeno je iz Beogradskih elektrana.

Takođe, zbog kvara na delu magistralnog toplovoda toplane “Konjarnik“ do sutra ujutru većina potrošača na području Vračara imaće mlake radijatore, dok manji broj korisnika neće uopšte imati grejanje, piše sajt B92.

Trenutna temperatura vazduha u Beogradu je 2 stepena Celzijusa, a očekuje se da u toku noći bude i u minusu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA