NEKO ĆE OVAKO STRADATI: U centru Beograda izgradili stanove na krovovima zgrada (FOTO)

Ukoliko sa neke visoke zgrade posmatrate panoramu naše prestonice, primetićete mnogo građevinskih nepravilnosti, a najveći šok predstavljaju "divlje" nadogradnje stambenih objekata u samom centru grada. Ovakvi objekti su potencijalno velika opasnost po okolinu jer prilikom njihove izgradnje nije postojala adekvatna procena bezbednosti

  • 13

U našoj prestonici postoji mnogo objekata koji su ilegalno izgrađeni, a pravi šok su "divlje" nadogradnje stambenih objekata u samom centru Beograda koje predstavljaju pravu opasnost po okolinu.

Smela odluka naših sugrađana da ilegalno izgrade stanove na krovovima stambenih objekata u centru Beograda predstavlja ozbiljno krivično delo, primetno jedino sa velikih visina.

Pored toga što se ovakav vid izgradnje ozbiljno krši zakona i u potpunosti se protivi urbanističkim propisima, predstavlja opasnost po okolinu jer ne postoji adekvatna procena bezbednosti izgradnje ovakvih objekata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    25. decembar 2014 | 17:32

    Ne mogu očima da vjerujem!Zar može ovo u prijestolnici?Svašta!!!Pa kako ne reaguju građani na ovo?

  • Cimanje

    25. decembar 2014 | 18:30

    Pa te stambene zgrade imaju skupštinu stanara, ne vidim u čemu je problem, ako oni sami ne brinu o svojoj bezbednosti i ne prijavljuju ovakve slučajeve nadležnima, čemu polemika. Kada se nekome sruči na glavu nadograđeni sprat, onda neka razmišljaju zašto su to dozvolili da bi im neko okrečio zgradu, ugradio video nadzor ili novi lift.

  • danil harms

    25. decembar 2014 | 17:54

    Podeseća na favele...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA