SRCE BOLI ZA NJIMA: Ova kuca ima temperaturu 40, a mora da spava na ulici! (FOTO)

Umiljata ženka osuđena je da spava na ulici iako ima temperaturu 40, jer u našoj prestonici je nemoguće pronaći joj smeštaj, makar i na nekoliko dana dok ne ozdravi. Ukoliko ste u prilici da joj pomognete javite se na broj telefona 0628111402

  • 26

Situacija sa napuštenim psima postaje veoma kritična po dolasku veoma niskih temperatura. Gotovo svi pansioni u našoj prestonici su prebukirani, pa ne postoji mesto čak ni za one pse koji su zdravstveno veoma ugroženi.

Naime, jedan od hitnih slučajeva je ženka koja je osuđena da spava na ulici iako ima temperaturu 40, jer je nemoguće pronaći joj smeštaj u našoj prestonici, makar i na nekoliko dana dok ne ozdravi.

Foto: Nvoalfa Foto: Jovana Mitrović

Kako kažu zaposleni u beogradskim pansionima, sva mesta su popunjena što je poražavajući pokazatelj da ljudi i dalje ne sterilišu svoje pse i izbacuju ih na ulicu. Isto stanje je i u prihvatilištima van naše prestonice.

Bolesni pas pored toga što ima temperaturu 40, ima i kožno oboljenje. Sredstva za njeno lečenje, kao i veterinarski troškovi su obezbeđeni, ali je potrebno da joj se obezbedi boravak u toploj sredini, barem dok se ne oporavi.

Da li je moguće da takvo mesto ne postoji u Beogradu? Ako ste u prilici da pomognete kuci javite se Jovani Mitrović iz Udruženja građana Alfa na broj telefona 0628111402.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kri

    6. januar 2015 | 10:23

    SVIMA JE LAKO SLIKATI A POMOCI PSU NE !! VI DA IMATE TEMPERATURU ONI VAS NEBI NIKAD ODTAVILI SAME

  • Jasna

    6. januar 2015 | 12:34

    Mi nemamo vecih prijatelja od njih,kada ti oni daju ljubav,to je za citav zivot,da te nikada nece iznevjeriti ni na tren.

  • Банантић. Топ

    6. januar 2015 | 10:39

    Човек! Шта то беше?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA