VODIČ ZA ŠVALERE: Evo kako da znate koji hoteli nude paket aranžman za švaleracije

Otkrivamo vam kako da znate da li neki hotel ima ponudu za "nečasne radnje", koliko koštaju, i koliko ćete, zapravo, uživati

  • 9

Fenomen ponude dnevnog boravka po hotelima je dugo bio nerazjašnjen. Naime, gosti su se zbunjivali kada dođu na redovnu rezervaciju, a onda vide u ponudi "dnevni boravak" za koji nisu bili sigurni šta je.

Kontaktirali smo nekoliko beogradskih hotela da razjasnimo situaciju, i nezvanično saznali nešto vrlo interesantno.

U zavisnosti od tipa hotela i broja zvezdica koje ima, za jednodnevni boravak platićete od 1500 dinara do čak 200 evra.  Za tu cenu imate pravo da u sobi ostanete od 12 do 18h (dozvoljene su i varijacije, u zavisnosti kako kome odgovara), možete da naručite hranu i koristite prostorije hotela.

Foto-ilustracija: Profimedia/ZEFA Foto-ilustracija: Profimedia/ZEFA

Iako nigde ne stoji zvanično pravilo da se ponuda "dnevni boravak" koristi isključivo u "nečasne" svrhe, svi koji rade u hotelima, a i oni koji u hotele dolaze, znaju o čemu se radi. Dakle, kako su nam objasnili -  jednodnevni boravak koriste preljubnici, švaleri, prostitutke i njihovi klijneti, bilo ko ko ne želi da se zna za njihovu priču...

Doduše, nema svaki hotel ovu ponudu. Neki se ograđuju od cele priče i kažu da su previše elitni da bi dozvolili tako nešto u hotelu koji vode:

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Svako ima slobodu da radi šta želi i ponaša se kako misli da je dolično. Ali, sobama za švaleraciju, i to u  luksuznom hotelu a po tako niskoj ceni, kod nas nema mesta. No, dobro, dosta hotela ima ovu ponudu, izvor je zaista veliki - rekla nam je recepcionerka jednog uglednog hotela u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA