HOROR U BATAJNICI: Polio ženu razređivačem, pa je zapalio, izgorela joj većina kože! (FOTO)

Četrdesetogodišnja žrtva čiji su inicijali U.S. nije znala za nameru napadača, jer ga je pustila da uđe u zgradu

  • 20

Malo posle ponoći u beogradskom naselju Batajnica, u požaru u zgradi na drugom spratu, teško je povređena četrdesetogodišnja žena kada je njen bivši partner pokušao da je ubije polivši je razređivačem, posle čega ju je zapalio.

Četrdesetogodišnja žrtva čiji su inicijali U.S. nije znala za nameru napadača, jer ga je pustila da uđe u zgradu, javio je RTS.

Ona je sa teškim opekotinama prebačena u Urgentni centar, saopštila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Požar se dogodio posle ponoći, u ulici Svetog Serafima Sarovskog u Batajnici, a žena je zadobila opekotine na 70 odsto tela i pošto je zbrinuta u Urgentnom centru, hitno je prebačena na Institut za opekotine u Zvečanskoj ulici u Beogradu, precizirala je Macura.

Napadač, sa kojim je U.S. ranije bila u vezi, popeo se do stana koji se nalazi na drugom spratu, polio nesrećnu ženu razređivačem i zapalio je.

Prilikom bekstva razbio je ulazna vrata zgrade, jer je interfon u kvaru, a on nije imao ključ.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Žena sigurno ne bi preživela da komšija zbog buke nije izašao da vidi o čemu je reč i zatekao ženu u plamenu, ugasio vatru i pozvao hitnu pomoć, koja ju je u teškom stanju prevezla u Urgentni centar.

Žena je u iznajmljenom stanu živela sa maloletnim sinom. Požar je gasilo 11 vatrogasaca sa tri vozila, a napadač je uhapšen.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stockholm

    18. januar 2015 | 09:33

    Srbija postaje Indija,šta se sa narodom dešava?EJ BRE OVO JE LUDILO!

  • Tempera

    18. januar 2015 | 09:44

    Na žalost, opekline su zauzele većinu tijela, ne vjerujem da će se izvući. Narod je poludeo. Maksimalna kazna za tog čovjeka!

  • Mala

    18. januar 2015 | 10:20

    E sada njega na ražanj da više nikome ne padne na pamet ovako monstruozan čin. Za sve ludake, silovatelje i monstruozne zločince smrtna kazna. Da li neko zna da mi kaze sta se desava sa inicijativom da se u Srbiji vrati smrtna kazna?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA