≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nadica Ademov saopštila lepe vesti: Čeka drugo dete sa misterioznim milionerom

N. L.
M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pauza je planirana samo u periodu kada se porođaj približi", izjavila je pevačica

  • 4

Pevačica Nadica Ademov pojavila se danas u javnosti posle duže pauze, sa tajanstvenim milionerom s kojim je nedavno dobila devojčicu.

Pet meseci nakon što je na svet donela princezu Melinu, Nadica Ademov sija od sreće, jer ne samo što se ostvarila kao majka, vratila na muzičku scenu pesmom Kukavice, već je saznala i da je druga beba na putu.

Ovu prelepu vest mlada zvezda podelila je na druženju sa novinarima koje je organizovala u kultnoj MTS dvorani u klubu Lisabon.

- Okupila sam danas ljude iz medija jer želim da vam se zahvalim na podršci koju ste mi pružili tokom najlepšeg odsustva. Planirala sam da danas sa vama pričam i o nekim poslovnim planovima, ali oni su sada u senci druge prelepe vesti, a to je da ćemo na jesen dobiti još jednu bebu- rekla je Nadica dok je pored nje stajao njen životni partner Damir.

Budući roditelji primali su čestitke svih prisutnih ne skrivajući oduševljenje, ali da ovo ne znači da će svi planovi kada je karijera u pitanju čekati potrvrdila je mlada zvezda.

- Pauza je planirana samo u periodu kada se porođaj približi, i neposredno nakon toga. Ja već imam zakazane nastupe do kraja leta, a period trudnoće ću iskoristiti i da snimim pesme za svoj novi album koji se već priprema- rekla je Nadica koja je toga dana dobila i specijalnu zlatnu plaketu od direktora Grand produkcije Gorana Šljivića za uspešnu saradnju dugu deceniju, a događaju su prisustvovali i predsednik Saveza estradno muzičkih umetnika Srbije Dragiša Golubović, i predsednik upravnog odbora Prava interpretatora Živorad Ajdačić, i direktor Sokoja Dejan Manojlović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavica

    29. april 2024 | 16:29

    Sta znaci "sa milionerom"? Da li je to vaznije od skole, drugih kvaliteta, sposobnosti? Citajuci takve naslove, devojke prave cilj a ti je udati se za bogatog coveka. Stvarate im iskrivljenu sliku vrednosti. Uzas!

  • Ganci

    29. april 2024 | 15:47

    Evo vam kinta da kupite kombi.

  • Maja

    30. april 2024 | 02:28

    Svi su milioneri .. Ima li neko sasvim obican i jednostavan i da su zato sa takvom osobom jer su sretne ? Ni jednom nije napisano da je sretna vec da je trudna i to drugi put sa "tajanstvenim"( slika prilozena ) milionerom ! Kakvi su nam naslovi dobro je da smo i ovakvi .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA