EKSKLUZIVNO: Prvi Lidl se otvara na Voždovcu, evo gde će se nalaziti!

"Lidl" je poznat i po tome što vodi agresivnu cenovnu konkurenciju, pa u njemu cene proizvoda znaju da budu i do 20 odsto niže od ostalih supermarketa

  • 24

Nemački diskontni lanac "Lidl" uskoro će otvoriti svoj prvi market u Beogradu. Kako nezvanično saznajemo, ovaj trgovinski lanac kupio je zemljište na Voždovcu, na Trošarini, iza Jugopetrolove pumpe, a pripreme za radove na tom mestu već su počele.

"Lidl" je poznat i po tome što vodi agresivnu cenovnu konkurenciju, pa u njemu cene proizvoda znaju da budu i do 20 odsto niže od ostalih supermarketa. Da li če tako biti i u Srbiji, ostaje da se vidi.

Foto: Google Earth, lidl.de Foto: Google Earth, lidl.de

"Lidl" je nemački diskontni lanac osnovan tridesetih godina prošlog veka. Za svoje markete biraju naseljena mesta, koja s užom okolinom imaju najmanje 30.000 stanovnika. Osamsto do 1.300 kvadrata prosečna je prodajna površina objekata "Lidl".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blanjka

    21. januar 2015 | 16:46

    Mi u Vukovaru imamo vec 6 godina LIDL i jako smo zadovoljni i kvalitetom i cijenom. Velika vecina proizvoda je njemackog porijekla ali su veoma kvalitetni i jeftini. Ima i proizvoda iz cijele regije . Ja sam bila u LIDLU u NJEMACKOJ ,AUSTRIJI i svi imaju isti raspored ako ti treba hrana tocno znas gdje se nalazi, meso ili sir ili slatkisi i ostale delikatese. LIDL u Vukovaru natjerao je i Kaufland i Konzum da smanje cijene jer je LIDL daleko najeftiniji i nece vas prevariti da istekne rok trajanja a da se prodaje/. Lidlovi prodavaci imaju duplom vece place od konkurencije. Nemam veze sa Lidlom sem sto sam kupac ali zadovoljni kupac.

  • Realno

    21. januar 2015 | 16:27

    Da li ce cene biti kao u EU?

  • Sele

    21. januar 2015 | 16:14

    E to me raduje za buducnost ove zemlje ali stvarno ovde kod nas se najvise trose pare na hranu.....samo napred srbijo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA