Čopor pasa izujedao muškarca na ulici, čovek životno ugrožen!

Muškarac je u teškom stanju, sa jedva primetnim znakovima života, prevezen na infektivnu kliniku gde se lekari bore za njegov život

Nakon pisanja pojedinih medija da su besni psi lutalice jutros oko 9.30 su izujedali Jadranku M. (59) u Ulici Sestara Bukumirović 51, u Višnjičkoj banji i da je u teškom stanju, sa jedva primetnim znakovima života, prevezena na infektivnu kliniku gde se lekari bore za njen život, "Veterina Beograd" objavila je da se zapravo radi o muškarcu kojeg je napao čopor pasa.

Budimir Grubić, direktor „Veterine Beograd”, izjavio je danas, povodom napada pasa u Višnjičkoj banji da je akcija hvatanja pasa u toku.

– Danas u 9.35 prijavljen je napad čopora pasa na muškarca u Ulici sestara Bukumirić u Višnjičkoj banji. Nakon potvrde Policijske stanice Palilula, sedam ekipa "Veterine Beograd" pokrenuto je istog momenta i započelo potragu za psima. Krenulo se od Višnjičke ulice i Vinjšičkog venca, sužavanjem kruga ka Ulici sestara Bukumirić 51, gde je za proteklih sat vremena uhvaćeno sedam uličnih pasa. - rekao je on i dodao:

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

- Oni će biti odvedeni na prepoznavanje osobi koja je ujedena, a naš zadatak je da nakon toga pse zbrinemo u propisanoj proceduri. U ovom momentu pasa u ovom delu grada više nema, a naše ekipe će sigurno uhvatiti još nekoliko pasa van ovog područja, nakon čega će se uspostaviti kontakt sa sugrađaninom koji je, prema našim informacijama, smešten na Infektivnu kliniku. Sve naredne informacije saopštićemo po prikupljanju svih podataka sa terena, jer je akcija još uvek u toku.

(Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • topalovic

    5. februar 2015 | 11:53

    Gde ste sada zastitnici zivotinja?

  • pavle

    5. februar 2015 | 12:33

    Svi psi lutalice su za likvidaciju. To su psi napusteni, gladni i postaju opasnost za sve....

  • Mama

    5. februar 2015 | 12:35

    Ovo je strasno.... U Visnjickoj banji ih ima bas mnogo. U strahu sam kad izadjem sa decom u setnju. Nadam se da ce neko u ovoj zemlji konacno da preduzme nesto po pitanju psa lutalica. Volim zivotinje ali mi je ljudski zivot vazniji....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA