URINIRAJ PO MENI, KAKO BIH TE J... Evo šta sam sve doživela na Fejsbuku!

"Lepoto, jesi li razmislila? Ja sam još tu. Željan sam tvojih butki. Niko neće saznati. Možeš doći kod mene, žena vodi klince kod majke za vikend"

  • 4

Jedna od najpopularnijih društvenih mreža, Fejsbuk, uveliko je zaludeo više od polovine naše zemlje, pa tako danas gotovo da nema osobe mlađe od 40 godina koja nije aktivirala svoj nalog.

Ukoliko koristite Fejsbuk, a pritom ste žensko, unapred se pripremite na gomilu poruka krajnje neprijatnog sadržaja. Naravno, ovo ne znači da če svaka pripadnica lepšeg pola biti izložena ovakvom  tretmanu, ali istina je da većina zaista hoče.

Razni ljudi krstare Fejsbukom, imaju vrlo čudne i krajnje nebulozne ideje. Do sada sam slušala dosta priča o neprijatnim ponudama, pozivima na seks i sličnim stvarima, ali sama nikada nisam imala problema.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Do skoro...

A onda je, odjednom, sve počelo.

Te večeri došla sam s posla, mrtva umorna. Po običaju, popila sam kafu i sela za kompjuter da odigram jednu dobru partiju karata. Neki "Pasijans" je u pitanju i na njega sam navučena već duže vreme. Naravno, na Fejsbuku.

U inboks mi je stigla poruka, nekoliko trenutaka nakon što sam se ulogovala i bila je prilično šokantna.

- Ćao maco, vrh su ti slike. Reci mi, da li si zainteresovana za seks. Ja sam oženjen, imam dvoje dece, tako da ti je diskrecija zagarantovana. Javi se, pozz!

Morala sam ovo da pročitam nekoliko puta. Ovaj je lud - pomislih. Manijak. Brisanje ovog neželjenog, idiotskog sadržaja je pomoglo, ali eto njega za par dana ponovo:

- Lepoto, jesi li razmislila? Ja sam još tu. Željan sam tvojih butki. Niko neće saznati. Možeš doći kod mene, žena vodi klince kod majke za vikend - napiso je on mrtav hladan. Pročačkala sam mu profil i videla stvarno slike žene, dece... Osetila sam se poniženo.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Brisanje poruke i blokiranje osobe.

Prošlo je još neko vreme, a onda se javio drugi "udvarač". Ovaj je hteo da me masira. Odnosno, moja stopala...

- Ćaoooo, ćao. Izvini što ti se javljam ovako preko Fejsbuka, ali imam jedno pitanje. Mogu li da ti izmasiram stopala? I ako bih mogao da ih poližem. Molim te? Hajde!!! 

Ako me je prva poruka ostavila u šoku, onda možete zamisliti kako sam se zaledila kada sam pročitala ovo. Čovek nema srama da šalje ovakve stvari.

- Ko još pita nepoznate devojke putem Fejsa da im liže prste na nogama? Fuj. Kakvo je to zadovoljstvo uopšte? Nemoj više da mi pišeš, molim te -  odgovorila sam mu.

Nakon toga se više nije javljao.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Pozivi na seks postajali su sve češći, a ja na svom profilu nemam ni jednu golišavu sliku, neki dekolte ili bilo šta slično. Čak naprotiv, nikad nisam bila ljubitelj takvog načina eksponiranja. Ali, eto... Nekome se sviđaju nožni prsti koje nikada nije ni video.

Pozivi na seks su postajali sve učestaliji, i zaista je postajalo neprijatno. Iako je i to blaga reč.

Čovek od skoro šezdeset godina (čitaj, dedica), napisao mi je:

- Uf, kako bih te jeb*o!

Ovde sam se slatko ismejala.

Foto-ilustracija: Profimedia/ZEFA Foto-ilustracija: Profimedia/ZEFA

Poslednji primerak muške vrste (ovakve vrste i poslednji u nizu onih koji su imali sumanute predloge), javio mi se sa krajnje mazohističkim željama. Naime, mladić koji je na slikama izgledao zaista odlično - a provalila sam da profil nije lažan - ponudio mi je vezu u kojoj bih ja o svemu odlučivala.

Od njegove plate, preko toga šta će kada raditi, pa sve do neverovatnih seksualnih zahteva koji uključuju URINIRANJE i to PO NJEMU. Dobro ste čuli. 

Kao da ovo već nije dovoljno nebulozno, tražio je i da ga bičujem i vezujem. Sve je to sastavio u jednu poruku i prosledio mi je u inboks. Meni i ko zna koliko još žena.

Ovo je samo moja priča, a verujem da su žene širom zemlje doživele makar nešto približno.

Pišite nam ako jeste!

(Telegraf.rs)

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • blaf

    28. februar 2015 | 17:56

    Моје искуство је супротно: углавном девојчице провоцирају старије ---

  • Mim

    28. februar 2015 | 00:27

    Ja nemam profil i nikada me nije povuklo da ga napravim.

  • dedica

    1. mart 2015 | 08:21

    Zatvori fejs i niko ti nece dosadjivati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA