SKOČI BUDALO DA PROĐEMO: Evo šta su Beograđani dobacivali čoveku koji je hteo da se ubije!

Na visini od desetak metara Ivica Papić (56) proveo je dva sata zbog teške finansijske situacije i malih primanja

  • 40

Pošto je Ivica Papić (56) juče proveo dva sata na čeličnoj konstrukciji Železničkog mosta sa sidrom oko vrata preteći kako će skočiti, saobraćaj je bio prekinut do 16 časova.

Drama je trajala više od dva sata, a prema rečima njegove ćerke Ane za sve su krivi mnogobrojni problemi sa kojima ovaj čovek jednostavno nije mogao da se izbori.

OKAČIO SIDRO OKO VRATA, HOĆE DA SKOČI! Drama na mostu se nastavlja! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

- Tata je mene, brata i mamu izbacio iz kuće u novembru  jer je želeo mir. Ne znam kako se snalazio sa mizernim primanjima koje je imao. Od tada živimo u iznajmljenom stanu, a mama je htela da podnese zahtev za razvod braka. Kada sam došla sa posla, sačekalo me je njegovo oproštajno pismo, a nakon nekoliko minuta je došla policija po mene - objasnila je uznemirena žena za "Naše novine".

(FOTO) (VIDEO) GOTOVA DRAMA NA SAVSKOM MOSTU: Pregovarači uspeli, Ivica P. odustao od samoubistva!

Ispod mosta su sve vreme, koliko je Papić bio na visini od desetak metara bila tri čamca Rečne policije.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Nezadovoljni građani koji su se našli na tom mestu, međutim, nisu imali razumevanja. Pokušavajući da pređu most, neki od njih dobacivali su i: "Skoči, budalo!",  "Što si se penjao džabe" i "Skoči da bismo mogli da pređemo most".

Uplakani muškarac je nakon gotovo dvočasovnog pregovaranja u 15.35 na tramvajske šine bacio sidro, koje je nosio oko vrata. Pet minuta kasnije sišao je s mosta gde su ga čekali članovi porodice, policija i lekari.

Prema pisanju "Naših novina" članovi porodice su Papića prošle godine više puta prijavljivali zbog porodičnog nasilja.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sima

    11. mart 2015 | 11:57

    Sramota me je sto sa takvim bezosecajnim ljudima zivim i delim vazduh.Nesrecnom coveku zelim da nadje put i izadje iz krize mada je to kod nas gotovo nemoguce za postenog coveka

  • MARIJA

    11. mart 2015 | 11:03

    Svakim danom sve više mrzim svoju zemlju. Izbacio porodicu iz stana, prijavljivan za nasilje i još jadan glumi žrtvu, ispadoše krive kćerke i žena, a on jadan hoće da skoči. Davno bi on u normalnoj državi bio u zatvoru zbog nasilja, pa neka se tamo kači o čaršaf. I na kraju krajeva, ko hoće da se ubije to i uradi bez ikakve pompe, a ovaj pravac most i drama 5 sati zbog njega i sišao na kraju, pa sad sve iz početka. Fuj!

  • Srdjan

    11. mart 2015 | 11:59

    Covek ima ozbiljne zivotne probleme a budale su ovi sto mu dobacuju da skoci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA