NAPAD NA KOMUNALCE: Vozač pregazio dva policajca i pobegao s lica mesta!

Komunalna policija najoštrije osuđuje napad na svoja dva pripadnika, i zahvaljuje se građanima na saradnji u poslednje vreme

  • 14
kamera, kamerica za video nadzor, Beogradska komunalna policija

Foto: Milena Đorđević

Tokom kontrole javnih parkirališta na aerodromu „Nikola Tesla”, patrola Komunalne policije danas  je  zatekla nepropisno parkirano vozilo. Prilikom intervencije, vozač je odbio da se legitimiše i napusti vozilo, posle čega je startovao automobil i udario dva komunalna policajca, nanevši im povrede.

 

Pošto je bahati vozač pobegao sa lica mesta, Saobraćajna policija je raspisala potragu za vozilom, a samo zahvaljujući pribranosti komunalnih policajaca, izbegnute su ozbiljne povrede.

 

Na lice mesta su stigle patrola Saobraćajne policije koja je izvršila uviđaj, kao i ekipa Hitne pomoći koja je prevezla komunalne policajce do Urgentnog centra, gde im je ukazana medicinska pomoć i konstatovane lakše telesne povrede.

 

Komunalna policija najoštrije osuđuje napad bahatog pojedinca na svoje pripadnike  i podseća da je u poslednje vreme pojačana saradnja sa građanima,  jer je održavanje komunalnog reda u interesu svih Beograđana.

 

Takođe, Komunalna policija Grada Beograda osuđuje napad koji se danas dogodio na policijce, jer su to ljudi koji su samo radili svoj posao kako bi obezbedili egzistenciju za svoje porodice.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saka

    26. april 2015 | 18:43

    Ne verujem da ih je zgazio. Verujem da su stali ispred kola i da nisu hteli da se sklone. Zar nije bilo bolje da su ga pustili da ode i zalepiti mu prijavu? Prevelika je netrpeljivost između komunalaca i građana i samo je pitanje vremena kada će neko da strada.

  • šole

    26. april 2015 | 18:10

    Moras biti budala da se ne skloniš kada vidiš da vozač neće d stane

  • neko iz mase

    26. april 2015 | 19:44

    Pa sta da vam kazem komunalci, ocigledno to nije bila neka zena iz gradskog prevoza pa da se mozete siliti nad njom. Nije ni da odobravam napad ali previse slobode daju sebi ovi komunalci i kao sto neko rece jako su netrpeljivi. Mogli ste lepo napisati kaznu i otici ali kao da gledam bilo je to ono "neces otici odavde".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA