ROĐENJE OVE DEVOJČICE JE RAVNO ČUDU: Majci su rekli da neće moći da rodi prirodnim putem, a onda...

Kada smo posetili presrećnu ženu, koja je bebu čvrsto držala po rukama, pevušeći joj na uvo, ispričala nam je neverovatnu priču o svom životu i o tome kako je rođenje preslatke devojčice ravno čudu

  • 4

Da su deca ukras sveta, odavno je poznato i ptičicama na grani. Svakoga dana, novi život ukrašava našu zemlju i za sobom ostavlja radost, ushićenje i bezbroj prelepih trenutaka.

Ovu bebicu danas svi obožavaju! Evo šta je mama poručila Milanu pri izlasku iz bolnice (FOTO)

U zajedničkoj akciji sa porodilištem GAK “Narodni front”, portal Telegraf je uz saglasnost novopečenih roditelja počeo da svaki dan objavljiuje nekoliko fotografija i kratkih priča o bebama koje su tek došle na svet u ovom porodilištu.

Da čudima nema kraja, svedoči priča o jednoj predivnoj devojčici, koju je na svet donela njena majka, Aleksandra Nota.

Kada smo posetili presrećnu ženu, koja je bebu čvrsto držala po rukama, pevušeći joj na uvo, ispričala nam je neverovatnu priču o svom životu i o tome kako je rođenje preslatke devojčice ravno čudu:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Rekli su mi da neću moći da se porodim prirodnim putem, pa slobodno mogu reći da je ovo moja najveća radost u mom životu.

Aleksandra i njen suprug su jako ponosni što će njihovo mezimče živeti u Srbiji, a kod kuće ih čekaju još dve devojčice. Sada će njihova porodica postati bogatija za jedan novi život.

Ova preslatka devojčica, koja ima 55 centimetara i teška je 4, 3 kilograma, sigurno će želeti da čuje šta joj je mama poručila po izlasku iz bolnice.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Čim nauči prva slova, sigurno će se sa zadovoljstvom čitati ove reči svoje majke:

- Želim da bude podjednako voljena i željena, kao i seke. Želim da zna da sam htela da bude baš ovakva kakva jeste i da nikada kod nje ništa ne bih menjala.

Mi joj želimo da izraste u predivnu osobu i da bude voljena i srećna.

SLAVITE NOVI ŽIVOT!

(D. Čavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA