SINIŠA MALI: Radovi na Autokomandi gotovi do 11. juna! (FOTO)

- Prema uveravanjima izvođača radova, 11. juna biće otvorena Autokomanda, osim za smer ka Ulici Vojvode Stepe. Sama Ulica Vojvode Stepe trebalo bi da bude završena do 11. jula - izjavio je gradonačelnik Beograda, Siniša Mali

  • 1

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas radove na Autokomandi, u sklopu rekonstrukcije Ulice Vojvode Stepe.

On je poručio da je ova saobraćajna deonica veoma značajna za Beograd i da se svakodnevno vrši pritisak na izvođače radova da urade sve u roku.

– Prema uveravanjima izvođača radova, 11. juna biće otvorena Autokomanda, osim za smer ka Ulici Vojvode Stepe. Sama Ulica Vojvode Stepe trebalo bi da bude završena do 11. jula. Sada radimo na rešavanju poslednjih problema u vezi sa javnim prevozom, odnosno sa kontaktnom mrežom, kako bi 12. jula saobraćaj normalno krenuo ovom ulicom – istakao je gradonačelnik.

On je podsetio da je čitava ova rekonstrukcija vezana za kredit Evropske banke za obnovu i razvoj, kojim je predviđena obnova brojnih tramvajskih deonica i tramvajske mreže u Beogradu.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

– Na narednoj sednici Skupštine grada, pred odbornicima će se naći projekat rekonstrukcije Trga Slavija, nakon čega se kreće sa javnom nabavkom za izvođača radova. Radovi u Bulevaru oslobođenja, odnosno od Autokomande do Trga Slavija, uključujući i Trg Slaviju, očekujemo na proleće naredne godine. Nakon toga očekuje se i rekonstrukcija Ruzveltove ulice, a potom i Ulice 27. marta. Kada se svi ti radovi završe, veći deo tramvajske mreže biće obnovljen – naglasio je Mali.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Gradonačelnik je istakao i da se na osnovu protokola sa NIS-om obnavlja i park nedaleko od benzinske pumpe na Autokomandi.

– Kada sve bude završeno, imaćemo umnogome lepšu sliku ovog dela grada – poručio je Siniša Mali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    30. maj 2015 | 14:31

    Ja zivim u Vojvode Stepe i nema sanse da bude gotovo do 11. jula. Nije mi jasno zasto Mali i dalje tvrdi nesto sto je nemoguce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA