Izgoreo stan Avrama Izraela u Višnjičkoj Banji (FOTO)

Zbog otežanog pristupa mestu požara, kao i zbog lako zapaljivog materijala od kog su stanovi izgrađeni, dogašivanje vatre trajaće nekoliko sati

  • 2

U beogradskom naselju Višnjička Banja, u Ulici Romena Rolan rano jutros je izbio požar, u stambenoj zgradi, u kojem niko nije povređen.

JEZIV POŽAR U BEOGRADU: Vatrena stihija progutala stanove i automobile! (FOTO)

Kako ''Informer'' saznaje, jedan od stanova koji je izgoreo pripada Avramu Izraelu, načelniku Centra za obaveštavanje iz vremena bombardovanja Srbije!

Iz predostrožnosti, ekipa Hitne pomoći dežura na licu mesta, rekla je Macura i dodala da je dojava o požaru stigla u 04.47 časova.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Kako je RTS preneo, u požaru, koji je izbio oko 03.40 časova, izgoreo je krov zgrade, a vatra je lokalizovana angažovanjem devet vatrogasnih vozila sa 31 vatrogascem.

Prema svedočenjima stanara, čula se i eksplozija na tri automobila ispred zgrade, koji su takođe izgoreli. a istraga će utvrditi uzrok požara, prenela je RTS.

U vatrogasnoj brigadi Beograda kažu da zbog otežanog pristupa mestu požara, kao i zbog lako zapaljivog materijala od kog su stanovi izgrađeni, dogašivanje vatre trajaće nekoliko sati.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • {•

    3. jun 2015 | 14:04

    Не дај Боже никоме. Стварно ,ово је ужас.

  • Dag

    4. jun 2015 | 13:42

    A da li ce, neko, da se seti - da mu pomogne?Evo prilike, za gradonacelmika, da se pokaze, kao veliki covek... Ovom heroju ,nisu dodelili ni najskromnije - odlikovanje... (Znam coveka,nikada se ne bi - pozalio.)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA