Goran Vesić uručio ključeve kombija za prevoz dece

– Ovaj kombi će biti važan za prevoz dece, jer DKC pokreće celodnevne programe, gde će deca moći da uče da igraju, slikaju, pevaju i razvijaju druge veštine - rekao je Goran Vesić

  • 0

Gradski menadžer Goran Vesić uručio je danas isred Starog dvora ključeve kombija za prevoz dece Leontini Vukomanović, pomoćniku direktora Dečjeg kulturnog centra Beograd.

Kombi je donacija Milovana Neškovića, vlasnika kompanije „Albo”, a uručenju ključeva prisustvovala je Tanja Petrović, član Gradskog veća i deca iz hora Dečjeg kulturnog centra.

Zahvalivši se u ime Grada kompaniji „Albo”, Goran Vesić je istakao da je Milovan Nešković izašao u susret instituciji koja je od velikog značaja za Grad Beograd.

Ovaj kombi će biti važan za prevoz dece, jer DKC pokreće celodnevne programe, gde će deca moći da uče da igraju, slikaju, pevaju i razvijaju druge veštine. Na svaki način nastojaćemo da i dalje pomažemo ovoj instituciji i tako se zahvalimo na svim pozitivnim promenama koje je rukovodstvo DKC-a unelo tokom proteklih godinu dana – rekao je Goran Vesić.

Foto: Tanjug/Miloše Jelesijević Foto: Tanjug/Miloše Jelesijević

Leontina Vukomanović, pomoćnik direktora Dečjeg kulturnog centra Beograd naglasila je da je uloga ove institucije da kod dece proširi i unapredi veštine koje će im pomoći da imaju srećnije detinjstvo.

Njime ćemo prevoziti decu na nastupe, u dnevni boravak, na likovne i muzičke radionice, radionice korektivne gimnastike, stranih jezika, kulture jezika i mnoge druge. Apelujem na ljude dobre volje da i dalje doniraju deci, stvarajući tako sve bolje uslove za njihov razvitak – kazala je Leontina Vukomanović, zahvalivši se i Tanji Popović, članu Gradskog veća na dosadašnjem uloženom naporu da se poboljšaju uslovi u Dečjem kulturnom centru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA