DRAMA U BEOGRADU: Žena već treći put preti da će skočiti sa terase

- Danas po treći put dolaze da me isele i ja ne znam kako da se izborim za sebe i za svoju porodicu. Izaći ću na terasu, stajaću na ogradi kao i toliko puta do sad, ne plašim se ja ničega - ispričala je očajna Ljiljana Vasić

  • 5

Treći put već Ljiljana Vasić preti da će skočiti sa terase stana u Ulici 11. krajiške 71, jer su danas oko 12 sati, kako je za ''Blic'' izjavila, izvrštelji ponovo došli kako bi pokušali da je prinudno isele.

ŽENA PRETI DA ĆE SKOČITI SA 9. SPRATA: Stravična drama na Labudovom brdu!

- Danas po treći put dolaze da me isele i ja ne znam kako da se izborim za sebe i za svoju porodicu. Izaći ću na terasu, stajaću na ogradi kao i toliko puta do sad, ne plašim se ja ničega - ispričala je očajna Ljiljana Vasić.

Od kako je Ljiljanin stariji sin prodao stan pre oko četiri godine, nastao je ovaj spor. Ona pri tom nije bila obaveštena.

Kupci stana su je tužili jer nije želela tako dugo da izađe iz njega.

Prema njenim rečima, ona ima vlasnički list koji potvrđije da je ona vlasnik stana.

- Imam vlasnički list i u stan sam se legalno uselila još 2008. godine da bi se 2011. godine pojavio izvesni Zoran Ćirković sa falsifikovanim kupoprodajnim ugovorom - istakla je pre nekoliko meseci za "Blic" Ljiljana Vasić.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa da

    29. jun 2015 | 14:05

    Pa to sa sinom treba da vidi... A i kako moze da on proda stan ako je ona vlasnik???

  • Srb

    29. jun 2015 | 15:58

    Samo u srbiji....

  • топлистанадреалиста

    29. jun 2015 | 15:12

    Ко је одговоран ако то уради?..... или ће се јавити неки идиот и оставити коментар њен живот њена ствар!? Апатија тотална!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA