ZA NJOM SE OKRETAO CEO BEOGRAD: Skroz gola šetala centrom Beograda i pokazivala grudi (VIDEO)

Ova devojka je obučena i sa maskom na licu došla u Knez i polako skidala komad po komad svoje odeće. Zatim je tako gola i premazana crvenom bojom prošetala Knezom

  • 41

U najprometnijoj ulici u Beogradu, u Knez Mihailovoj, mogli ste da vidite mnoge pevače, ulične svirače, ali i mlade umetnike koji su različitim performansima skretali pažnju na probleme u društvu.

CEO BEOGRAD SE OKRETAO ZA NJOM: Polugola šetala u centru grada! (FOTO)

Jedna umetnica je pre tri godine premazana crvenom bojom, gola šetala Knez Mihajlovom.

Naime, ona je obučena i sa maskom na licu došla u Knez i polako skidala komad po komad svoje odeće. Zatim je tako gola i premazana crvenom bojom prošetala Knezom.

Kako je to izgledalo, i kave su reakcije prolaznika bile pogledajte u sledećem videu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    2. jul 2015 | 19:20

    Jeste..to je umjetnost. Fali njoj daska u glavi, i to poprilicno velika. Sta sve ljudi nece uraditi za malo slave ili novca...

  • Vitez Koja

    2. jul 2015 | 22:37

    Da sam ja, ćelav i debeo, šetao istom ulicom, kladim se da bi me uhapsili. Dame koje su svojim komentarom podržale nekulturu bi sigurno rekle da je ok što sam uhapšen. Toliko o jednakosti.

  • ooooo

    2. jul 2015 | 20:55

    Nebitan je rezlog ovog degutantnog performansa, bitno je da je ovako nesto nedopustivo u sred Bela dana pred malom decom i ljudima koji ovakve vulgarnosti ne zele da gledaju. Gde je komunalna policija u centru grada, bilo ko, da spreci egzibicioniste i ostale dokone persone da uznemiravaju normalan narod. Vise ne mozes ni danju da prosetas normalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA