UHAPŠEN MALI UGAR: Optužen je za ubistvo trojice muškaraca, dve godine trajala potera za njim

Pripadnici MUP-a su istovremeno uhapsili Ivana T. (27) iz Beograda, koji se tereti da je Ugarkoviću u periodu bekstva, iznajmljivao stanove za skrivanje i donosio mu hranu i novac

  • 1

Milan Ugarković (32) zvani Mali Ugar iz Beograda uhapšen je po poternici Višeg suda u Beogradu nakon više od dve godine bekstva i skrivanja.

POKUŠAJ UBISTVA PREMIJERA JE BIO ISPLANIRAN: Gašić otkrio bezbednosne propuste u organizaciji!

On je osumnjičen da je 24. marta 2013. godine u Batajnici nakon kraće verbalne rasprave ispalio jedan projektil u Jovicu Jankovića (33) i ubio ga. Takođe, okrivljen je da je 27. maja 2002. godine, u beogradskom naselju Košutnjak, sa više projektila iz pištolja ubio dvojicu muškaraca, zbog nesuglasica oko podele plena, nakon izvršenog razbojništva.

Pripadnici MUP-a su istovremeno uhapsili Ivana T. (27) iz Beograda, koji se tereti da je Ugarkoviću u periodu bekstva, iznajmljivao stanove za skrivanje i donosio mu hranu i novac.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Pripadnici MUP-a su, prilikom hapšenja, uspeli da spreče Ugarkovića u pokušaju da iskoči kroz otvoren prozor iznajmljenog stana na 13 spratu. Kod osumnjičenih su, prilikom hapšenja, pronađeni pištolji „CZ 99“ i "smit i veson", kao i više komada puščane i pištoljske municije.

Ugarković je, po rešenju o određivanju pritvora Višeg suda u Beogradu, priveden u Okružni zatvor u Beogradu.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA