Dobili smo iz BEOGRADA NA VODI ponudu za kupovinu stana. Evo kako ona izgleda!

U prodaji će biti stanovi koji su različitih struktura - od dvosobnih do šestosobnih, uključujući i penthause - sa velikom količinom svetlosti i prirodnim sistemom ventilacije. Privatni plato je namenjen isključivo stanarima i njihovim gostima, sa direktnim pogledom na reku i Sava promenadu

  • 13

Početak izgradnje i prodaje prvog stambenog objekta u okviru projekta Beograd na vodi planiran je na jesen, a u prilog tome ide i ponuda za kupovinu stana koja je stigla na adresu redakcije Telegrafa.

IZGRADNJA "BEOGRADA NA VODI" POČINJE VEĆ KRAJEM SEPTEMBRA: Projekat će se prostirati na 68.000 kvadrata!

Kontaktirao nas je menadžer prodaje i jasno nam predočio nove informacije o samom projektu i stanovima koji će biti pušteni u prodaju.

U pitanju je projekat Beograd na vodi (Belgrade Waterfront) koji finansira i implementira međunarodna investiciona i razvojna kompanije Eagle Hills u saradnji sa partnerom Republikom Srbjom. Prvi stambeni objekat se sastoji od dve kule iz kojih se pruža fantastičan pogled na reku Savu, Kalemegdan i grad Beograd. Obe kule će imati po 20 spratova sa ukupno 296 stanova.

ISTORIJSKI TRENUTAK: Srušena i poslednja zgrada na lokaciji Beograda na vodi (FOTO)

Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

U prodaji će biti stanovi koji su različitih struktura - od dvosobnih do šestosobnih, uključujući i penthause - sa velikom količinom svetlosti i prirodnim sistemom ventilacije.

Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

Privatni plato je namenjen isključivo stanarima i njihovim gostima, sa direktnim pogledom na reku i Sava promenadu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Menadžer prodaje stoji na usluzi za sva ostala pitanja koja interesuju potencijalne kupce, a sve zainteresovane za kupovinu, poziva da odgovore na mejl ili ostave broj telefona kako bi ih kontaktirali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KEKEC

    30. avgust 2015 | 12:46

    Koga da kontaktiram za taj šestosoban stan. Hoću da ventilacija radi, svetlost prodire dok moj pogled Savu proždire. Imam lovuuuu.

  • Slobodan

    30. avgust 2015 | 14:53

    Ovo ce biti na kukovo leto

  • ana

    30. avgust 2015 | 12:00

    vec znam i kako bi zvali ovu visoku virtuelnu zgradu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA