VESIĆ, KOŠARKAŠI SRBIJE I FUDBALERI CRVENE ZVEZDE ZAJEDNO U VINČI: Posetili školu "Nikola Tesla" i družili se sa prvacima (FOTO)

- Ova škola je rekorder po broju upisanih đaka prvaka, ne samo u Beogradu, već i u Srbiji i zato je zaslužila da je obiđemo i posetimo sa sportistima, ali i da im olakšamo prvi dan u školi - rekao je Vesić

  • 0

Gradski menadžer Goran Vesić, košarkaški reprezentativci Srbije Nemanja Nedović i Nikola Milutinov i fudbaleri Crvene zvezde Luis Ibanjez i Damir Kahriman obišli su danas osnovnu školu Nikola Tesla u Vinči i prvacima poželeli srećan polazak u školu.

 

Ispovest ovog poznatog ĐAKA PRVAKA će vas oduševiti ili rasplakati! (FOTO)

 

- Ova škola je rekorder po broju upisanih đaka prvaka, ne samo u Beogradu, već i u Srbiji i zato je zaslužila da je obiđemo i posetimo sa sportistima, ali i da im olakšamo prvi dan u školi. Ovo nije slučaj samo ove godine, već ova škola ima najveći broj đaka prvaka u poslednjih 20 godina. Nadam se da će deca nastaviti da budu šampioni kao naši sportisti i što je najvažnije da postanu dobri ljudi - rekao je Vesić novinarima posle obilaska škole.

 

On je rekao da je osnovna škola Nikola Tesla jedna od boljih u Beogradu i najavio izgradnju nove škole u Leštanima.

 

Vesić je istakao da se dobro seća dana kada je on prvi put krenuo u školu.

 

Foto: Beoinfo

Foto: Beoinfo

 

- Sećam se ne samo toga, već i polaganja pionirske zakletve, nošenja crvene marame. To su trenuci koji se ne zaboravljaju - poručio je Vesić.

 

On je poželeo košarkaškoj repreznetacije Srbije uspeh na Evropskom prvenstvu i izrazio nadu da ćemo ih svečano dočekati na balkonu gradske Skupštine.

 

Foto: Beoinfo

Foto: Beoinfo

 

Direktor osnovne škole Dragoslav Gačić rekao je da je veoma ponosan, srećan i zadovoljan što će 323 učenika biti raspoređeno u 11 razreda.

 

Tokom posete Milutinov i Nedović su odigrali revijalni košarkaški meč sa školskom ekipom, dok su sa druge strane Kahriman i Ibanjez svoje veštine pokazivali na fudbalskom terenu.

 

Foto: Beoinfo

Foto: Beoinfo

 

Učenicima prvog razreda organizovana je predstava kojoj su prisustvovali roditelji, ali i učenici starijih generacija.

 

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA