KONAČNO DOBILI ASFALTIRANI PUT: Stanovnici rakovičkog Sunčanog brega povezani s Miljakovcem 3! (FOTO)

Vladan Kocić, predsednik opštine Rakovica istakao je da osim što su stanovnike Sunčevog brega povezali s Miljakovcem 3, nada se da će se uspostaviti i mini bus koji će im pomoći da ostvare bolju vezu s ostalim delovima grada

  • 12

Gradski menadžer Goran Vesić, državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Milosav Miličković  i gradski sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović obišli su rakovičko naselje Sunčani breg gde je izgrađen asfaltirani put u dužini od 1.300 metara, a koji će ovo naselje povezati s Miljakovcem 3.

Obilasku je prisustvovao i direktor Direkcije za puteve Slaviša Živković i direktor JKP "Beograd-put" Ivan Tejić.

Dozvole za "Beograd na vodi" do kraja nedelje

Gradski menadžer odao je priznanje čelnicima opštine Rakovica na efikasnosti u rešavanju ovog problema, dodavši da su radovi finansirani iz opštinskog budžeta, a da je Grad Beograd pomogao onoliko koliko je bilo potrebno da se radovi završe na što efikasniji način.

Izgradnja ovog puta je od velike koristi za stanovnike ovog naselja i to je još jedan primer koliko je važno razgovarati sa sugrađanima i reagovati na njihove probleme. Mi znamo da je preostalo još dosta toga što treba rešiti, kako u Rakovici tako i u celom gradu, ali ako budemo počeli da probleme rešavamo u kontinuitetu, građani će živeti mnogo bolje - rekao je Goran Vesić, pa dodao:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Trudimo se da u svakom delu Beograda, bilo da je reč o gradskom ili seoskom naselju uradimo po nešto i da makar po jedan problem rešimo. Znamo da grad ima dosta infrastrukturnih problema, ali ako svi uložimo napor, Beograd će svakako biti bolje mesto za život svih nas koji u njemu živimo – rekao je Goran Vesić.

DANAS JE HRIŠĆANSKI DAN ŽENA: Pravoslavci slave TRI VELIKE SVETICE!

Vladan Kocić, predsednik opštine Rakovica istakao je da se radi o izgradnji potpuno nove ulice.

Pored toga što smo stanovnike Sunčevog brega povezali s Miljakovcem 3, nadam se da ćemo u saradnji sa Sekretarijatom za saobraćaj naći način da ovde bude uspostavljena i mini bus linija koja će pomoći kako starijim, tako i najmlađim stanovnicima naselja da ostvare bolju vezu sa domom zdravlja, školom i sa svim drugim sadržajima koji su im do sada bili manje dostupni – rekao je Kocić, podsetivši da je ove godine rekonstruisan parking kod doma zdravlja i asfaltirana Ulica 2. septembra.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Dušan Rafailović, gradski sekretar za saobraćaj rekao je da su dosadašnji radovi plod dobre saradnje sa ovom opštinom, pri čemu je ceo posao bio podeljen između Direkcije za puteve i same opštine Rakovica.

U narednom periodu učinićemo sve da u što kraćem roku učinimo bezbednijim priključak ka zaobilaznom putu. Rešenje ćemo naći zajedno sa "Putevima Srbije" jer se radi o vrlo nebezbednoj situaciji koja zahteva da se reši u što kraćem roku – istakao je Rafailović.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bozidar D

    24. septembar 2015 | 13:13

    Evo i ja da se pridruzim pohvalama,odlican projekat,potpomognut odlicnim ljudima i institucijama a posebno se zahvaljujem divnom i odgovornom gdinu Milickovicu koji je imao za nas uvek razumevanja!

  • Slavica Matic

    24. septembar 2015 | 00:44

    Ova vest je odlicnasto mene kao gradjanina se tice,dobili smo novi put,rupe vise ne postoje,javnu rasvetu, novu autobusku liniju 505 koja saobraća od Miljakovca 3 do Miljakovca 1 i tako spojila sa ostalim GSP linijama.Veoma pohvalno od strane drzavnog sekretara Milickovica sto nam je izasao u susret nama gradjanima.

  • Petar vozac

    24. septembar 2015 | 10:33

    Kamo srece da je vise ovakvih ljudi kao sto je drzavni sekretar Milosav Milickovic gde bi nam bio kraj.Covek ocigledno ume da sagleda probleme gradjana i sto je najbitnije da ih realizuje do kraja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA