VAŠ PAS JE VASPITAN, BRZ, NEPOSLUŠAN, ŠARMANTAN...? Dovedite ga na takmičenje na UŠĆE DOG FEST-u! (FOTO) (VIDEO)

Naredna dva dana, od 12 do 19 časova, na platou ispred ulaza u TC Ušće na Novom Beogradu, vaš ljubimac moći će da učestvuje na Izboru za najšarmantnijeg, ali i Takmičenju za najbolje vaspitanog psa. Međutim, ako su njegove najjače strane brzina i ljubav prema hrani, prijavite ga za takmičenje "Trka do klope"

  • 2

Izbor za najšarmantnijeg, ali i najbolje vaspitanog, kao i najneposlušnijeg psa, bez obzira na rasu, pedigre i poreklo, održaće se ovog vikenda na Ušće Dog Festu u Beogradu.

TAKMIČENJE ZA KRALJEVSKOG LJUBIMCA: Među najlepšima - društvo iz azila (FOTO)

Ako je vaš pas savršeno vaspitan ili ste ga naučili nekim zanimljivim trikovima i igrama, dovedite ga na Drugi beogradski sajam opreme, hrane i kozmetike za pse i druge kućne ljubimce Ušće Dog Fest, koji se održava 3. i 4. oktobra - isto važi i ako je vaš najbolji prijatelj kandidat za pobednika u kategoriji najneposlušnijeg ljubimaca.

Naredna dva dana, od 12 do 19 časova, na platou ispred ulaza u TC Ušće na Novom Beogradu, vaš ljubimac moći će da učestvuje na Izboru za najšarmantnijeg, ali i Takmičenju za najbolje vaspitanog psa. Međutim, ako su njegove najjače strane brzina i ljubav prema hrani, prijavite ga za takmičenje "Trka do klope".

Foto: Pas - Vaš Najbolji Magazin Foto: Pas - Vaš Najbolji Magazin

Zbog ovog takmičenja dva psa u jedenju špageta smejaćete se ceo dan! (VIDEO)

Za učešće u takmičenju možete da se prijavite tako što ćete poslati poruku sa vašim imenom, e-mail adresom, imenom psa i nazivom takmičenja na kojem želite da učestvujete preko Facebook stranice “Pas – Vaš najbolji magazin” ili na štandu magazina Pas na Ušće Dog Festu u subotu, najkasnije pola sata pre početka takmičenja, ali požurite jer je broj učesnika ograničen.

Osim prilike da zajedno pobedite u ovim kategorijama, za šta ćete biti nagrađeni paketom hrane za pse njenih najpoznatijih distributera, na Ušće Dog Festu moći ćete da prisustvujete i demonstraciji agilitija, sporta za pse, u nagradnom kvizu znanja o psima, naučite od poznatih trenera prve lekcije o dresuri pasa, ali da budete svedoci ulaska u bračne vode dva zaljubljena psa.

Ovi psi su toliko ružni da ćete se zaljubiti u njih! (FOTO)

Na blizu 20 štandova koji će biti postavljeni na platou ispred Ušće Shopping Center-a očekuju vas i sajamski popusti. Vi ćete moći da odaberete, a vaši ljubimci da probaju hranu poznatih domaćih i inostranih brendova. Moći ćete da vidite kako rade profesionalni frizeri za pse, kao i da kupite najrazličitije modele povodaca i domaćih proizvođača.

Foto: Pas - Vaš Najbolji Magazin Foto: Pas - Vaš Najbolji Magazin

Oni koji nemaju kućnog ljubimca, a voleli bi da nabave jednog (ili dva) na Ušće Dog Festu mogu da pogledaju reviju pasa humanitarnog karaktera na kojoj će učestvovati napušteni psi iz azila, a koje će na povocu voditi naši poznati glumci, pevači, pisci…

OVO JE NAJTUŽNIJA BROJKA U BEOGRADU: Nikad nećete pogoditi koliko pasa lutalica ima u prestonici!

Maja Volk, Sara Jovanović, Nenad Okanović, Slavko Beleslin, Lea Kiš i Suzana Perić samo su neke od poznatih ličnosti koje su se pridružile humanitarnoj akciji magazina Pas i Ušće Shopping Centra, koja će biti organizovana na Ušće Dog Festu u subotu 3. oktobra u 12.30 sati. Posle revije učesnici će učestvovati u razgovoru o svojim ljubimcima i važnosti udomljavanja.

Prošle godine, na prvom Ušće Dog Festu na ovaj način udomljeno je više od 30 ljubimaca za samo dva dana.

Pogledajte program ovogodišnjeg Ušće Dog Festa:

3. oktobar, subota

12.00 Otvaranje sajma

12.30 Revija napuštenih pasa

13.00 Razgovor sa poznatima o njihovim ljubimcima

14.30 Trka do klope

15.30 Izbor za najbolje vaspitanog i najneposlušnijeg psa

(Prijave za učešće na štandu magazina Pas ili na Facebook stranici Pas – Vaš najbolji magazin)

12.00 – 18.00 Besplatni saveti veterinara

4. oktobar, nedelja

13.00 Izbor za najšarmantnijeg psa

(Prijave za učešće na štandu magazina Pas ili na Facebook stranici Pas – Vaš najbolji magazin)

14.30 Dečji kviz znanja o psima

15.30 Agiliti prezentacija

12.00 – 18.00 Besplatni saveti veterinara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    2. oktobar 2015 | 15:06

    Шта да радимо са онима који сједе на столици и пију кафу и притом се понашају озбиљно и само што не тражи цигару? Има и таквих вјерујте!:-)

  • DH

    2. oktobar 2015 | 15:04

    Zaludnih li ljudi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA