VUČIĆ: Neočekivano visok broj zainteresovanih za stanove na Beogradu na vodi!

Vučić je naveo i da su, prema njegovim informacijama, zainteresovani uglavnom Srbi i dodao da će precizni podaci biti saopšteni za 10-ak dana

  • 46

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da je za skupovinu stana u okviru projekta "Beograd na vodi", čija se cena kvadrata kreće od 2.500 do 2.700 evra, neočekivano veliki broj zainteresovanih.

BEOGRAD NA VODI - ISKORAK U 21. VEK: Vesić o "ostvarenju sna starog 200 godina"!

- Imamo neočekivano visok broj zainteresovanih i onih koji su kupili stanove - rekao je Vučić novinarima nakon otvaranja predpristupne saobraćajnice Pupinovog mosta.

Vučić je naveo i da su, prema njegovim informacijama, zainteresovani uglavnom Srbi i dodao da će precizni podaci biti saopšteni za 10-ak dana.

Prodaja stanova u dve stambene kule u okviru projekta "Beograd na vodi" počela je danas u Galeriji "Belgrade Waterfront", po principu registracije zainteresovanih za kupovinu.

Dve stambene kule imaće 296 stanova, u ponudi su jednosobni, dvosobni, trosobni i četvorosobni stanovi, a rok za završetak kula je dve i po godine.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan 82

    3. oktobar 2015 | 14:21

    Gde su sad zuti da pricaju a ko ce da vam kupuje te stanove.

  • Sasa KG

    3. oktobar 2015 | 14:23

    Beograd na vodi ce podici celu Srbiju to je toliko ocigledno . Taj projekat napadaju samo ljudi iz licnih razloga.

  • Svetlana A

    3. oktobar 2015 | 14:29

    Demokrate su se plasile dal ce stanovi ostati prazni a ustvari brze bolje potrcali da kupuje stanove sa parama koji ukrali od gradjana Srbije !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA