POSLE SKANDALA: Direktor Infostana dao ostavku!

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali je izjavio danas da je odluka JKP "Infostan" da na uplatnicama doda stavku osiguranja domaćinstva bila katastrofalna i da očekuje da direktor tog preduzeća do kraja dana podnese ostavku

  • 5

Veselin Marković, direktor Infostana, ponudio je svoju ostavku danas u 14.30 sati.

SINIŠA MALI: Očekujem da direktor "INFOSTANA" podnese ostavku do kraja dana!

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali je izjavio danas da je odluka JKP "Infostan" da na uplatnicama doda stavku osiguranja domaćinstva bila katastrofalna i da očekuje da direktor tog preduzeća do kraja dana podnese ostavku.

- Ja sam već rekao da će neko snositi odgovornost i očekujem da on podnese ostavku, jer je učinio nešto bez znanja Skupštine grada, Upravnog odbora preduzeća, a na štetu građana Beograđana - rekao je on novinarima u Pionirskom gradu.

On je istakao da je ovo prvi put za vreme njegovog mandata da traži nečiju ostavku i da bi voleo da bude i poslednji.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić, infostan.rs Foto: Tanjug/Oksana Toskić, infostan.rs

- Smatram da svi moramo da radimo kao tim u interesu građana i ovako nešto ne sme da se dešava - rekao je Mali i dodao da će i ubuduće u sličnim situacijama postupiti na isti način.

Podsetimo, na uplatnicama za infostan koje su dostavljene građanima je i stavka od 200 dinara za osiguranje domaćinstava, koja je neobavezujuća za korisnike usluga tog preduzeća.

Zaštitnih građana Beograda Katarina Žeželj je najavila da će sprovesti danas konstrolu rada Infostana u vezi sa neosnovanim fakturisanjem stavke osiguranja na septembarskim računima i najkasnije za 24 sata dati preporuke iz svoje nadležnosti.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @@

    5. oktobar 2015 | 15:24

    E pa neće da može! Ne može ostavka .,./na sud ,pa u zatvor@ ovo je mnogo strašnije nego kad klinci pokušaju da pljačkaju banku@

  • DARKO 100%

    5. oktobar 2015 | 15:57

    Nema veze otisao je na jos bolje radno mesto!!!

  • Duki

    5. oktobar 2015 | 16:57

    A što ? U Bečeju poturaju osiguranje sa računom za vodu. Ne moraš da platiš. Ali su uporni. Ponekada traže i zateznu kamatu za osiguranje koje nisi zaključio. E vi u Beogradu ste paja patak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA