Septembarski računi INFOSTANA sa stavkom "osiguranje domaćinstva" biće stornirani!

Građanima koji su nakon dostavljene ponude platili račune sa stavkom "osiguranje domaćinstva" u iznosu od 200 dinara, naredna uplatnica će biti umanjena za iznos premije uvećane za pripadajuću kamatu na uplaćena sredstva

  • 0

Svim korisnicima koji su dobili septembarski račun sa stavkom "osiguranje domaćinstva" u iznosu od 200 dinara računi će biti stornirani, nakon čega će dobiti nove račune bez te stavke, a rok za njihovo plaćanje biće 25. oktobar, piše na sajtu preduzeća "Infostan".

POSLE SKANDALA: Direktor Infostana dao ostavku!

Građanima koji su nakon dostavljene ponude platili račune sa stavkom "osiguranje domaćinstva" u iznosu od 200 dinara, naredna uplatnica će biti umanjena za iznos premije uvećane za pripadajuću kamatu na uplaćena sredstva.

Iz tog preduzeća pojašnjavaju da će rokovi dospeća biti pomereni za deset dana, odnosno na 25. oktobar, sa svim obračunatim, pripadajućim popustima (pet odsto, šest odsto, sedam odsto).

DOBILI STE VEĆI RAČUN ZA INFOSTAN? Ne brinite, ne morate da platite 200 dinara za osiguranje

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Korisnicima koji u računu nisu imali stavku "osiguranje domaćinstva" u iznosu od 200 dinara, biće poslato obaveštenje da su im dostavljeni računi validni i da mogu da ih izmire u navedenom roku dospeća na računu.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA