(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) NAPILI SE, POVRAĆALI I IŠARALI BEOGRAD GRAFITIMA: Ovi divljaci su posle sve ovo stavili na Jutjub! (VIDEO)

Gosti iz Češke svojim potpisima ispisali su Brankov most, fasadu pozorišta "Boško Buha", nekoliko zgrada na Bulevaru despota Stefana i mnoge druge zgrade

  • 22

Uništili građevine i prevoz u Beogradu pa se time pohvalili na Jutjubu

Nekoliko čeških turista boravak u Beogradu iskoristilo je da uništi gradske mostove, zgrade, spomenike, gradski prevoz pa i policijska vozila tako što su se potpisivali po njima.  

Svoju malu "avanturu" u Beogradu, turisti koji su rekli da su iz Češke, prema pisanju portala 021 objavili su na Jutjubu pre desetak dana pod imenom "Loco motive".

Na snimku koji traje čak 29 minuta, bez srama su prikazali uništavanje gradskih objekata i vozila svojim potpisima. Tako se, u gradu koji se ionako teško bori s vandalima koji žvrljaju po kulturnim spomenicima, sad mogu videti žvrljotine mladih čeških turista koji su se potpisivali kao Mario, Avg i Breg.

Pored ispisivanja fasada po centru Beograda, vandali iz Češke nisu se ustručavali da se potpišu ni na potpuno nove izloge, tramvaje, vozove, pa čak ni vozilo policije.

Svojim potpisima ispisali su Brankov most, fasadu pozorišta "Boško Buha", nekoliko zgrada na Bulevaru despota Stefana, kao i mnoge druge zgrade.

Printskrin: Youtube/ Loco Motive Printskrin: Youtube/ Loco Motive

Na polučasovnom snimku se može videti da mladići sve vreme konzumiraju alkohol, posle čega kreću u pohod na beogradske ulice. Fasade i vozila su najčešće iscrtavali u toku noći, a na snimku se vidi i da je nekoliko Beograđana podržavalo njihovu "akciju". U jednom trenutku se vidi i kako povraćaju.

Načelnik komunalne policije Nikola Ristić kaže da je izrazito teško uhvatiti domaće, a kamoli strane vandale koji naružuju ulice grada.

Printskrin: Youtube/ Loco Motive Printskrin: Youtube/ Loco Motive

- Potrebno je zateći prestupnike na licu mesta i zadržati ih, kako bismo mogli da reagujemo i sankcionišemo njihov postupak. Ipak, zbog njihovog delanja najčešće noću, a i malog broja pripadnika Komunalne policije, nemoćni smo da sprečimo ovakve aktivnosti. Nadležni organi treba da analiziraju objavljeni snimak i pronađu počinioce - rekao je Ristć.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf. rs / Izvor: Portal 021)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    7. oktobar 2015 | 23:14

    pa imaju pasose, zna se ko je kad usao i izasao iz drzave pa ih nadjite

  • Skole Dorcol

    7. oktobar 2015 | 23:15

    Da su ovo uradili u Pragu, gde postoji neverovatno rigorozan zakon o odrzavanju fasada, bili bi na visegodisnjoj robiji. Vidim da je na 9:12 snimak napravljen u pivnici na uglu ulica Gavrila Principa i Mihaila Bogicevica, koja je otvorena pre mozda mesec dana. Snimak je svez, lako je otkriti ko je ova gospoda iz Ceske. Idemo Beograde!

  • Amin

    7. oktobar 2015 | 23:11

    Samo su radili ono što naša omladina radi svakoga dana. To su videli pa se pridružili. Niko neće da nas poštuje kad mi sami po svojoj imovoni pljujemo! Ulice su nam prekrivene žvakama, zgrade grafitima! I to nisu Česi radili decenijama unazad!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA