EKSPLOZIJA KOTLARNICE NA VRAČARU: Muškarac zadobio opekotine!

- Muškarac je zadobio opekotine stopala kada ga je poprskala vrela voda. On je prebačen na Institut za opekotine - rekla je Nada Macura

  • 1

Kotlarnica koja je služila za grejanje Sportsko rekreativnog centra Vračar, eksplodirala je danas u podrumu stambene zgrade u beogradskoj opštini Vračar, oko podneva. Prilkom izlivanja vode ložač je zadobio lakše povrede.

U upravi Sportskog centra kažu da je kotlarnica redovno održavana i da ne znaju šta je izazvalo eksploziju.

Doktorka Nada Macura, portparol Hitne pomoći kaže da je pukao ventil na kotlu.

POLICAJCI SU UPALI NIŠLIJI U KUĆU: A onda su se ŠLOGIRALI kad su videli sve ovo RAZBACANO po sobama (FOTO) (VIDEO)

- Muškarac je zadobio opekotine stopala kada ga je poprskala vrela voda. On je prebačen na Institut za opekotine - kaže doktorka Macura, i dodaje da je Hitnu pomoć pozvala policija.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Iggyy

    11. oktobar 2015 | 08:02

    Kotlarnica je eksplodirala iz nebrige i neznanja, na sreću samo ložač zadobio lakše povrede, nadam se da i Bog ga pogledao. Sve uzroke će razrešiti policija? Otkazala automatika, kotao ostao bez vode, otkazao ventil sigurnosti, stvaranja eksplozivne gasovite smeše ili nešto drugo…. Politika može da zamajava narod, ali kotlove ne može, oni nemaju uši i oči, no rade. O kotlovima vode brigu nestručni ljudi, pitanje ko vodi remonte. Ovaj kotao star 40 godina, morao je biti remontovan više puta. Ako se ovako nastavi, žao mi je ljudi, svašta nas očekuje. Kotlovi, draga gospodo iz vlasti, su potencijalna “bomba“, vratite kompetencije inspekciji za parne kotlove i sudova pod pritiskom i uposlite stručno osposobljene rukovaoce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA