ŽELITE DA VOLONTIRATE U JKP ''GRADSKE PIJACE''? Evo koga traže i šta treba da imate!

Volonterska praksa traje devet meseci i podrazumeva angažovanje na centralnim pijacama i pomaganje u obavljanju administrativnih poslova

  • 0

JKP ''Gradske pijace'' poziva studente, apsolvente Poljoprivrednog fakulteta, Fakulteta veterinarske medicine, Ekonomskog i Pravnog fakulteta da se uključe u program Volonterskog centra.

NOVI DEPO USKORO POČINJE DA RADI: Završena licitacija zakupaca! (FOTO)

Volonterska praksa traje devet meseci i podrazumeva angažovanje na centralnim pijacama, pomaganje u obavljanju administrativnih poslova, kao i učestvovanje u realizaciji promotivnih aktivnosti Preduzeća.

Radne biografije zainteresovani mogu dostaviti elektronskom poštom na adresu prijava@razvojkarijere.bg.ac.rs do 02.11.2015. godine.

Inače, ovo preduzeće upravlja sa 31 pijacom i raspolaže sa oko 180.000 metara kvadratnih pijačnog prostora, od čega je 42.000 m2 komercijalnog poslovnog prostora pod objektima, 8.163 tezge i 834 rashladne vitrine.

Foto: Promo Foto: Promo

JKP ''Gradske pijace'' izdaje u zakup pijačne objekte i opremu i u svakom trenutku obezbeđuje nesmetani promet robe i usluga, brine o redu i svim najvažnijim tehničkim uslovima prodaje robe.

Stalnim osavremenjivanjem poslovanja čuva tradicionalnu ulogu pijaca u savremenim uslovima.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA