Na 100. rođendan ovog SRBINA došli su GOSTI koje nije očekivao, a onda im je on otkrio TAJNU DUGOVEČNOSTI! (FOTO)

Milan Kršljanski je poručio gostima da je u životu važno biti umeren u svemu, praštati i voleti ljude. On je zahvalio predstavnicima grada na poseti i istakao da mu je pomoć gerontodomaćice od velike koristi

  • 0

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali posetio je Milana Kršljanskog, korisnika usluge Pomoć u kući, koji je danas proslavio stoti rođendan. Milanu su rođendan čestitali i sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević i zamenik sekretara za zdravstvo Aleksandar Stefoski.

Gradonačelnik posetio dnevni boravak za stare u Svetogorskoj i najavio veliki broj besplatnih programa!

Mali je rekao da Grad Beograd vodi računa o najstarijim sugrađanima, a jedna od pomoći koju i gospodin Milan koristi je pomoć u kući - gerontodomaćica.

- U pitanju je pomoć u kući koju Grad Beograd nudi najstarijim sugrađanima, onima koji ne mogu sami da brinu o sebi. Gerontodomaćice dolaze u kuću, pomažu najstarijim sugrađanima i olakšavaju im život. To je prava usluga koju nudimo pravim ljudima - objasnio je gradonačelnik, pa dodao:

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

- Socijalna politika Grada Beograda je usmerena prema onima kojima je pomoć potrebna i kojima znači. Osim pomoći u kući, našim najstarijim sugrađanima nudimo i veliki broj dnevnih centara, kako bi kvalitetno provodili slobodno vreme. Grad Beograd pruža i uslugu ličnih pratilaca za decu sa smetnjama u razvoju, kao i personalne asistente za osobe sa invaliditetom i to je osnova naše socijalne politike danas i ubuduće - završio je on.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Milan Kršljanski je poručio gostima da je u životu važno biti umeren u svemu, praštati i voleti ljude. On je zahvalio predstavnicima grada na poseti i istakao da mu je pomoć gerontodomaćice od velike koristi.

(Telegraf.rs / Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA