POČELA "BEOGRADSKA ZIMA": Zasijala novogodišnja jelka na Trgu republike! (FOTO)

Ove godine smo ranije nego inače, u poslednjoj nedelji novembra, osvetlili Beograd novogodišnjom rasvetom, tako da ćemo duže uživati u prazničnoj atmosferi - rekao je Siniša Mali, gradonačelnik Beograda

  • 0

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao je večeras otvaranju gradske novogodišnje manifestacije "Beogradska zima", kada je i uključena dekorativna rasveta na jelci na Trgu republike.

BEOGRAD BLJEŠTI: 20.000 ukrasa krasiće našu prestonicu tokom praznika (FOTO)

Siniša Mali je rekao da su novogodišnja manifestacija "Beogradska zima", kao i svi prateći programi poklon sugrađanima i gostima za predstojeće praznike.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

- Program će ove godine biti bogat, kao nikada do sada, tako da će i trajati duže nego poslednje dve godine. Biće veliki broj aktivnosti, predstava, za svakoga će biti po nešto. Ove godine smo ranije nego inače, u poslednjoj nedelji novembra, osvetlili Beograd novogodišnjom rasvetom, tako da ćemo duže uživati u prazničnoj atmosferi. Izdvojili smo novac i za novu rasvetu, sada imamo i staru i novu, te će ona biti postavljena i na mestima na kojima je do sada nije bilo. Mislim da će grad Beograd izgledati bolje nego ikada i da ćemo Novu godinu dočekati u pravom prazničnom raspoloženju - istakao je gradonačelnik.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Neki od ovogodišnjih programa su Beogradski novogodišnji festival, Trg otvorenog srca, klizalište, Doček Nove godine, Trg bajki, Ulica otvorenog srca.

Manifestaciju Trg otvorenog srca ove godine je podržao trgovinski lanac "Idea" u sklopu kampanje "Beograd grad novih Idea", kao i druge društveno odgovorne kompanije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA