Da li je ovo NAJLEPŠE OKIĆENA ZGRADA u Beogradu? (FOTO)

Svake godine pred Novu godinu i Božić, stanari višespratnice na Voždovcu se okupe i okite jelku koja stoji u hodniku zgrade

  • 1

U Gostivarskoj ulici na Voždovcu u Beogradu, nalazi se potencijalno najlepše okićena zgrada u srpskoj prestonici. Pored toga što je prelepo okićena, pleni to što su komšije u njoj složne i skladne, i što su se i ove godine okupili kako bi  kićenjem zgrade u kojoj žive, najavili dolazak Nove godine.

Da li ste znali zbog čega se za Novu godinu kiti jelka?

Poznato je, naime, da u svakoj višespratnici u Beogradu postoje oni koji će radije kuditi nego pohvaliti nečiji rad, koji će se radije komšiji suprotstaviti nego mu pomoći da nešto uradi i koji će zanemariti sve što se dešava u njegovoj okolini jer ”to nisu moja posla”. Ako tako postavimo stvari, onda shvatamo da se nigde ne živi harmonično i da u svakoj zgradi postoji onaj koji mora malo da ”pomrsi konce”. Međutim, u jednom voždovačkom soliteru priča je sasvim drugačija, jedinstvena.

POČELA "BEOGRADSKA ZIMA": Zasijala novogodišnja jelka na Trgu republike! (FOTO)

Čitateljka R. J. poslala je portalu Dnevno. rs fotografije koje su pokazale da sklad i dobri komšijski odnosi ipak negde postoje. Naime, kako je napisala, svake godine pred Novu godinu i Božić stanari se okupe i okite jelku koja stoji u hodniku zgrade. Osim toga, izlepe vrata različitim novogodišnjim stikerima, i gde god mogu, ubace još poneki detalj, koji najavljuje predstojeće praznike.

Foto: Dnevno.rs Foto: Dnevno.rs

BLIŽE SE PRAZNICI: Prednovogodišnja atmosfera u Beogradu (FOTO)

Ako u vašoj zgradi ne vladaju harmonični odnosi, pokušajte da ovom pričom podstaknete stanare i da prostor u kome se svakodnevno, makar jednom nađete, učinite što lepšim, radosnijim i boljim za život.

Molimo vas da i vi nama pošaljete fotografije najlepše okićenih zgrada, kuća, ulaza...

(Telegraf. rs / Izvor: Dnevno.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA