BEOGRAD ĆE BITI POTPUNO DRUGAČIJI: Nećete prepoznati Ulicu kneza Miloša, a nići će i nešto potpuno NEVEROVATNO! (FOTO)

Prema očekivanjima direktora "Parking Servisa" Andrije Čupkovića, grad bi trebalo da dobije građevinsku dozvolu već u julu ove godine, a planiran početak radova je 2017.

  • 9

Trg Slavija i Bulevar oslobođenja su prvi na listi za rekonstrukciju, a nakon ove dve lokacije u Beogradu, na red dolazi i Ulica kneza Miloša, koja bi trebalo da dobije i šestu traku.

Osim što će dobiti i šestu traku, po sredini će biti i malo ostrvce koje će razdvojiti dva suprotna smera.

Foto: Parking servis Foto: Parking servis

Ono što je novitet u ovoj rekonstrukciji je i veliki plan Grada Beograda i JKP Parking servis, izgradnja velike podzemne garaže koja bi se protezala od Nemanjine ulice do Višegradske.

Foto: Parking servis Foto: Parking servis

Planirana površina je 12.100 metara kvadratnih, a kapacitet garaže će biti 427 parking mesta, od čega 20 rezervisano za osobe s invaliditetom.

Foto: Parking servis Foto: Parking servis

Prema očekivanjima direktora Parking Servisa Andrije Čupkovića, grad bi trebalo da dobije građevinsku dozvolu već u julu ove godine, a planiran početak radova je 2017.

Foto: Parking servis Foto: Parking servis

Inače, i pored toga što će se u Beogradu vladati još veći saobraćajni kolaps kada dođe na red rekonstrukcija najveće ulice u prestonici, koja se prostire na 1.600 metara, ali je nesumnjivo da će krajnji rezultat biti povoljan za sve, počev od stanara tog dela grada, preko vozača, pa sve do turista.

Foto: Parking servis Foto: Parking servis

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    28. januar 2016 | 15:54

    Lepi planovi. Samo neka se gradi i ulepsava. Istovremeno treba strogo sa onima koji ruse, saraju, prljaju I ne drze se propisa.

  • Salvatore

    28. januar 2016 | 18:53

    Jel Beograd Srbija,ostali nisu bitni?!?!!!!Ajte svi u Bg to ce biti Srbija za koju deceniju!!!

  • Duki st.

    28. januar 2016 | 15:55

    Beograd hoće. Svakog meseca popunjavam naloge za uplatu. Skoro svi su naslovljeni na nazive i račune firmi iz Beograda. Lako je tako biti hadžija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA