KRAJ DRAME NA KONJARNIKU: Uklonjen deo ZOLJE koji je pronađen u blizini vrtića! (FOTO)

- U pitanju je prazan kontejner ručnog bacača rakete 64mm M80, krajnje je bezopasan, a kao što naziv kaže, potiče iz osamdesetih godina i verovatno je korišćen u poslednjim ratovima - rekao je inspektor Dragiša Nikolić iz Sektora za vanredne situacije

  • 2

Cev dužine jedan metar koja je pronađena na Konjarniku u Ulici Vladimira Tomatovića kod broja 25, u parku u blizini vrtića "Šećerko", a koju je nepoznata osoba ostavila na jednoj od sprava za vežbanje, uklonjena je.

U čitavoj akciji uklanjanja i obezbeđivanja parka učestvovali su vatrogasci, Hitna pomoć, Odeljenje za otklanjanje neeksplodiranih ubojitih sredstava Sektora za vanredne situacije i pripadnici MUP.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- U pitanju je prazan kontejner ručnog bacača rakete 64mm M80, krajnje  je bezopasan, a kao što naziv kaže, potiče iz osamdesetih godina i verovatno je korišćen u poslednjim ratovima - rekao je Dragiša Nikolić, inspektor za projektovanje i kontrolu otklanjanja neeksplodiranih ubojitih sredstava.

Nešto ranije, direktorka predškolske ustanove "Čika Jova Zmaj" Lidija Hutović je za Telegraf rekla da nije bilo razloga za brigu.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Nije tačna informacija koja se protegla po medijima da je naprava pronađena ko dvrtića "Šećerka", već je pronađena u obližnjem parku. Nije postojala nikakva opasnost. Naši brojevi su na raspolaganju MUP-u i da je bilo neke potrebe oni bi nas sigurno kontaktirali.

Inače, policiju je alarmirao prolaznik koji je sinoć oko 22.40 sati kroz ovaj park šetao svog psa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milivoje vrati se

    14. februar 2016 | 13:08

    Sinoc im javio oni jutros uklonili. Brzo i efikasno.

  • Profesionalci

    12. februar 2016 | 09:30

    Vanredno u Srbiji ne znaci uvek i hitno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA