Svi su pričali da će se "Šumice" zatvoriti, ali je ovaj Centar uspeo da odoli svim iskušenjima! (FOTO)

- "Šumice" nastavljaju da rade punim kapacitetom jer smo u saradnji s Gradom Beogradom obezbedili 100 miliona dinara za likvidaciju, a rukovođenje nad Centrom "Šumice" preuzeće JP "Poslovni prostor Voždovac", bez duga za struju, vodu, grejanje - rekao je predsednik opštine Aleksandar Savić

  • 2

Brojni kulturno-sportski događaji za građane obeležili su ovaj vikend u Centru za kulturu i sport "Šumice". Uprkos spekulacijama da će Centar biti zatvoren, on nastavlja da radim punim kapacitetom i da u potpunosti ispunjava svoju svrhu.

Najmlađi Voždovčani imali su priliku da uživaju danas u pozorišnoj predstavi "Peđolino šou", koja je ispunila salu do poslednjeg mesta. Pozorišnu predstavu na poklon deci organizovala je opština Voždovac, zajedno sa CKS "Šumice".

Foto: Promo Foto: Promo

Predsednik opštine Aleksandar Savić naglasio je da građani nemaju razloga za brigu, jer "Šumice" nastavljaju s radom, bez ikakvih dugovanja.

- "Šumice" nastavljaju da rade punim kapacitetom, jer smo u saradnji s Gradom Beogradom obezbedili 100 miliona dinara za likvidaciju, a rukovođenje nad Centrom "Šumice" preuzeće JP "Poslovni prostor Voždovac", bez duga za struju, vodu, grejanje... - rekao je Savić, pa dodao:

Foto: Promo Foto: Promo

- Svi zakazani događaji održaće se bez ikakvih problema, a opština će se potruditi da pored sportskih, bude i što više kulturnih dešavanja.

Pored predstave, u Centru su za vikend održana i druga sportska nadmetanja u rvanjuu, stoni tenisu, košarci i rukometu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zabrinuti gradjanin

    14. februar 2016 | 21:47

    A to sto ce svi zaposleni dobiti otkaz kad krene likvidacija, to nikom nista...strasno...

  • Kodi

    15. februar 2016 | 20:10

    Manipoulacijama nema kraja. Došao iz Sarajeva da zatvara naš sportski centar, u kojem su generacije voždovčana odrastale. Primili smo ga kao čoveka. Sramota. Pa kada nije prošlo kod javnosti, sada organizuju političke aktiviste da se stvara predstava kako je sve u redu. Sada će od sportskog centra napraviti poslovni prostor. Šta smo tražili to smo i dobili. Niko nam nije kriv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA