RAKETE POSLATE BRZOM POŠTOM ZA AMERIKU: Detalji drame na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla"

- Posebno je zanimljivo što paket nije vlasništvo nijednog putnika nego je poslat kao brza pošta na relaciji Bejrut-London-Njujork - rečeno je iz MUP Srbije

  • 7

Večeras su na aerodromu "Nikola Tesla" pronađene dve rakete koje su transportovane iz Bejruta preko Beogada i Londona za Ameriku. Iako su one "školske rakete" veoma je neobično što su transportovane redovnim letom, posebno zbog toga što su na njima pronađeni tragovi baruta.

RAKETE PRONAĐENE NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Policijski psi nanjušili eksploziv!

- Posebno je zanimljivo što paket nije vlasništvo nijednog putnika nego je poslat kao brza pošta na relaciji Bejrut-London-Njujork. U Njujorku je trebalo da ga preuzme izvesna kompanija, i trenutno srpske bezbednosne službe proveravaju da li ta kompanija uopšte postoji - rečeno je iz MUP Srbije za Kurir.

Za sada još uvek niko nije priveden na informativan razgovor, a nadležnost nad ovim slučajem je preuzeo Sektor za vanredne situacija MUP Republike Srbije.

U pitanju su dve AMG 114 rakete za navođene, koje se mogu instalirati na avione, helikoptere i oklopna vozila. Policijski pas detektovao je prisustvo heksogena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    13. mart 2016 | 07:57

    Posto paket nije bio vlasnistvo ni jednog putnika,nije prijavljen a ni dresiran na primaoca,zadrzite vi to lepo,trbace nam,sa raketama ne stojimo i ovako bas dobro!!!:-)))

  • ₩€¥£

    13. mart 2016 | 09:20

    Komedija

  • Kamarad

    15. mart 2016 | 00:15

    Kuc,kuc...Ko je?Detonacija!samo da se talibani ne dosete,pa angazuju brzu dostavu bombi na kucnu adresu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA