Vreme čitanja: oko 1 min.

Držao municiju u hirurškoj rukavici na stolu dnevne sobe: Tužilaštvo traži 16 meseci zatvora

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu okrivljenog oglasi krivim i izrekne mu i novčanu kaznu u iznosu od 100.000 dinara

  • 1
Zatvorenici Foto: Milena Đorđević

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je u četvrtak podnelo optužni predlog protiv Z. R. (51) zbog opravdane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo.

Okrivljeni je 23. novembra prošle godine u Zemunu, u stanju uračunljivosti izvršio ovo krivično delo tako što je neovlašćeno držao municiju i to pet pištoljskih metaka kalibra 7,62×25mm TT, u jednoj hirurškoj rukavici na stolu dnevne sobe. Municiju su policajci oduzeli od okrivljenog.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu okrivljenog oglasi krivim i osudi ga na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i četiri meseca i izrekne mu novčanu kaznu u iznosu od 100.000,00 dinara.

(Telegraf.rs)

Video: Osumnjičeni za ubistvo Danke stizu u tužilaštvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    28. april 2024 | 01:07

    Da ih je držao u fijoci sa kašikama i viljuškama nikom ništa. Hiruške rukavice vas mogu oterati na robiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA