UŽAS NA NOVOM BEOGRADU: Dečak (15) BETONSKOM KOCKOM razbio glavu prodavcu zbog - 4.000 dinara!

Maloletni M. Š. je iskoristio trenutak kada nikoga nije bilo na autobuskom stajalištu i kamenom je razbio prozor na trafici, zatim je otvorio vrata i ušao kod radnika. Bez reči je uzeo deo betonske kocke i s njom udario A. K. koji se onesvestio od jačine udarca

  • 16

Zbog 4.000 dinara i nekoliko slatkiša, dečak M. Š. (15) iz Beograda je betonskom kockom razbio prozor na kiosku, a zatim istim predmetom udario u glavu prodavca A. K. (29).

UBIJAJU, PLJAČKAJU I PREBIJAJU PO SRBIJI ZA MALE PARE: Kriminalci sve češće vrbuju maloletnike za PRLJAVE POSLOVE!

Za nekoliko minuta, njega su uhapsili policajci s Novog Beograda i on je saslušan u prisustvu roditelja. Prema saznanjima lista Alo, pisana mu je krivična prijava za nanošenje teških telesnih povreda, jer je od siline udarca zaposlenom prodavcu napukla baza lobanje.

PUCALO DETE OD 16 GODINA? Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Nikole Babića u jezivoj SAČEKUŠI na Vračaru!

- Povređeni je primljen u teškom stanju, ali je sada stabilno. Narednih dana biće operisan zbog težine povrede koju je zadobio. Lekari se nadaju dobrom ishodu - rekao je izvor ovog lista iz Urgentnog centra.

Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

Sve ovo se odigralo u ponedeljak, dva sata iza ponoći. Maloletni M. Š. je iskoristio trenutak kada nikoga nije bilo na autobuskom stajalištu i kamenom je razbio prozor na trafici, zatim je otvorio vrata i ušao kod radnika. Bez reči je uzeo deo betonske kocke i s njom udario A. K. koji se onesvestio od jačine udarca. Zatim je iz kase uzeo 4.000 dinara, nekoliko čokoladica i pobegao.

Mladić je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar gde mu je ukazana lekarska pomoć, a policija je ubrzo dala potragu za maloletnikom, čiji je DNK otisak ostao u kiosku, ali i opis koji im je dao povređeni prodavac kada je došao sebi.

Inače, M. Š. nije poznat policiji, a na saslušanju je priznao da je opljačkao kiosk u Novom Beogradu. Kod njega je pronađen novac koji je uzeo.

- Čula sam se s kolegom. Kaže da mu je bolje i da će ga operisati. Od tog dana samo gledam na vrata. Strah me je da neko opet ne pokuša da izvrši pljačku. Verujte, u kasi je bilo samo 4.000 dinara. Eto, zbog tog novca A. K. je platio glavom. Znam da je lopov dete od 15 godina, što me još više plaši. Ipak, moram da radim - ispričala je koleginica napadnutog mladića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N. S

    25. mart 2016 | 08:11

    Kakvo dete?. Ako je kadar tako nemilosrdan da bude, kazna takođe nemilosrdna. A ne , dete. To dete će izrasti u takvog monstruma, da će se svi čuditi. I ako je dete, šta će na ulici u dva posle ponoći?. Treba pitati mamu i tatu.

  • Jovan

    25. mart 2016 | 07:59

    Pa šta ako je dete sa 15 godina!? Zar i njegova žrtva nije nečije dete? Dajte mu priliku da do punoletstva odnosno krivične odgovornosti počini još koji zločin. Nadam se da žrtva neće snositi nikakvu odgovornost u prekoračenju nužne odbrane jer se nije ni branio!

  • Racki

    25. mart 2016 | 08:10

    I pusten kuci normalno pa odvedite ga u Petrovaradinsku tvrdjavu zatvorite ga 30 dana ima da ide ulicom i pisa u gace.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA