OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO OCU, PA SE OBESIO: Novi detalji velike tragedije u Kaluđerici

- Pre tri meseca se posvađao sa ženom i preselio kod oca. Ne znamo šta ga je nateralo da digne ruku na sebe - ispričali su meštani

  • 5

Muškarac U. B. (40) koji je juče između ulica Đure Đakovića i Zdravka Čelara u Kaluđerici pronađen obešen na drvetu, ostavio je u ponedeljak popodne ocu oproštajno pismo.

HOROR U KALUĐERICI: Pronađen čovek obešen o drvo!

Čim je pronašao pismo, otac je pozvao policiju i prijavio  njegov nestanak.

- Znamo da je doskora živeo sa ženom i sinom od 11 godina u drugom delu Kaluđerice. Pre tri meseca se posvađao sa ženom i preselio kod oca. Ne znamo šta ga je nateralo da digne ruku na sebe - rekli su meštani za Alo.

Inače, telo U. B. je pronašao komšija M. C. koji je šetao psa u osam ujutro.

- Poveo sam psa u šetnju kroz šumu koja se nalazi iza mog dvorišta. Tri meseca nisam zalazio tamo zbog lošeg vremena, a juče sam hteo da pogledam koliko je trava izrasla i da li je prohodno. Popeo sam se stazom do uzvišice i sledio se od straha kada sam na grani divlje dženarike video obešeno telo o gradu. Video sam samo čovekova leđa i noge. Nisam mu zagledao lice - priča on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mama

    6. april 2016 | 10:12

    Господе дај људима вјеру у себе знаш да је грјех дићи руку на себе. Научите дјецу и одрасле да је грјех дићи руку на себе. Господе помилуј

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA