KO JE BEBI IZ BEOGRADA SPRŽIO TABANE? Slučaj preuzeli policija i socijalni radnici!

Policija i socijalni radnici kontaktirani su zbog kompleksnosti slučaja, kako bi se ispitalo pod kojim okolnostima je beba dobila opekotine trećeg stepena koje su okarakterisane kao teške telesne povrede

  • 2

Slučaj devojčice M. Z. (11 meseci), koja je sinoć primljena u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj sa teškim opekotinama tabana, ispituju policija i službenici Centra za socijalni rad, saznaje Telegraf.

Kako saznajemo, policija i socijalni radnici kontaktirani su zbog kompleksnosti ovog slučaja, kako bi se ispitalo pod kojim okolnostima je beba dobila opekotine trećeg stepena koje su okarakterisane kao teške telesne povrede.

STRAVA U BEOGRADU: Bebi sprženi tabani?!

Devojčica je sinoć prvo primljena u Hitnu hiruršku službu gde su joj konstatovane povrede, a zatim i na Odeljenje intenzivne nege gde su joj povrede urgentno zbrinute. Danas je prebačena na Odeljenje plastične hirurgije i lekari vrše dalju dijagnostiku, prave plan lečenja i procenu da li će je operisati.

- Zbog kompleksnosti slučaja, koju pre svega čine uzrast deteta i stepen povrede, a u skladu sa zakonskim obavezama, kontaktirani su nadležni Centar za socijalni rad i policija, u čijoj je nadležnosti dalje postupanje u ovom slučaju. Univerzitetska dečja klinika u okviru svoje oblasti delatnosti pruža sveobuhvatnu medicinsku negu za devojčicu - navode u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • andrea

    11. april 2016 | 14:48

    ovde se radi o nemarnoj majci koja je bila zaokupljena kucnim obavezama i nije cuvala dete. Normalno je da dete ispituje sve, i hoce sve da pipne, sve ga zanima, zar je moguce da se tako nesto desi..... Uzasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA