Žitelji deset sela u Obrenovcu dobijaju NOVU DEONICU PUTA i direktnu vezu sa IBARSKOM MAGISTRALOM!

- Nova deonica biće kvalitetno urađena po evropskim standardima – rekao je Čučković

  • 1

Gradski menadžer Goran Vesić, obišao je danas radove na izgradnji puta na deonici Draževac-Mislođin, u opštini Obrenovac čijim završetkom će žitelji sela Mislođin imati direktnu vezu sa Stepojevcem i Ibarskom magistralom.

Vesić je izrazio zahvalnost opštini Obrenovac na čiju inicijativu je počela izgradnja ovog dela puta kao i JP "Putevi Srbije" koje je finansiralo radove.

PRONAĐENA BOMBA U OBRENOVCU: Radnici iskopali eksplozivnu napravu (FOTO)

- Deonica od Draževca do Mislođina ima 6,6 kilometara, a biće zavrćena za tri meseca. Ovaj put omogućuće da žitelji sela Mislođin imaju direktnu vezu sa Stepojevcem i Ibarskom magistralom. Opština je sredstvima koje joj je Grad dao već uradila put od centra sela do Stepojevca u dužini od oko tri kilometra. Ovom saobraćajnom deonicom koja nije sređivana još od pedesetih godina prošlog veka, gravitiraju žitelji deset sela, oko 14.000 stanovnika i veoma je važna za njih – rekao je Vesić i dodao da danas sa ponosom može da kaže da je dato obećanje ispunjeno.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković je rekao da je broj okupljenih ljudi danas dokaz koliko je to značajno za njih.

- Dobra putna infrastruktura veoma je važna za industrijsku razvijenost opštine, ali i za zapoljšavanje. Nova deonica biće kvalitetno urađena po evropskim standardima – rekao je Čučković.

POLOŽEN KAMEN TEMELJAC FABRIKE MEI TA U BARIČU: Poslovi za 1.400 ljudi, najavio premijer Vučić

Direktor JHP "Putevi Srbije" Zoran Drobnjak precizirao je da je za radove ovo preduzeće izdvojilo oko 65 miliona dinara. On je najavio da će pokušati da se ove ili naredne godine izdvoje i dodatna sredstva kako bi se obnovila čitava deonica do Obrenovačkog puta, što je važno, pre svega, zbog javnog prevoza.

NEMA RAZLOGA ZA BRIGU: Obrenovac je pod kontrolom! (FOTO)

Na ovoj lokaciji postavljaju se nove bankine i ojačava postojeća širina kolovoza. Radove izvodi preduzeće "Magistrala".

Obilasku su prisustvovali direktor Direkcije za puteve Slaviša Živković i zamenik predsednika opštine Obrenovac Mirko Vranešević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA