≫ 

TURSKI AVION ODLETEO, GOTOVA DRAMA NA "NIKOLI TESLI": Nakon detaljne pretrage, otišao u London

Avion koji je bio na letu Istanbul-London, pomeren je na kraj piste i udaljen je 3000 metara od aerodromske zgrade, pregledan, a kasnije je nastavio put ka krajnjoj destinaciji

  • 2

Kada je avion Turkiš Erlajnza, koji je saobraćao na liniji Istanbul-London preusmeren na hitno sletanje u Beograd zbog sumnjivog mobilnog telefona, sleteo na aerodrom "Nikola Tesla", naređena je hitna evakuacija svih 300 putnika i 15 članova posade.

TURSKI AVION IZNENADA SLETEO U BEOGRAD ZBOG SUMNJIVOG MOBILNOG: Leteo je za London, provere su u toku!

Naime, u avionu je pronađen mobilni telefon čiji vlasnik se ne zna, a u ovom trenutku se očekuju ekipa kontradiverzione jedinice koje će utvrditi da li se u avionu nalazi eksploziv.

Kako piše Blic, avion je pomeren na kraj piste i udaljen je 3000 metara od aerodromske zgrade.

S druge strane, agencija AP javlja da je let, nakon što su izvršene sigurnosne provere telefona i aviona, nastavljen i da u njemu nisu pronađeni nikakvi tragovi eksplozivne naprave.

O tome za Tanjug nisu mogli ništa da kažu u predstavništvu "Turkiš Erlajnsa" u Beogradu, kao ni na Aerodromu "Nikola Tesla", koji su za sve informacije usmerili na "Turkiš Erlajns".

Reč je o avionu tipa "Boing 777/300ER", koji je bio na letu TK1979.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA