≫ 

LEGENDE ĆE VEČNO LEŽATI JEDNA PORED DRUGE: Bata sahranjen pored Dragana Nikolića (FOTO)(VIDEO)

Batino grobno mesto nalazi se tik pored Dragana Nikolića, njegovog dugogodišnjeg prijatelja i kolege, iako se Gaga nalazi u Aleji zaslužnih građana, a Bata u Aleji velikana

  • 4
Bata Živojinović, sahrana Foto: Telegraf

Doajen našeg glumišta Velimir Bata Živojinović ispraćen je danas na večni počinak u Aleji velikana na Novom groblju u Beogradu.

"BATA JE BIO NAŠ DŽON VEJN": U ime svih glumaca, ovako se Lazar Ristovski oprostio od legendarnog Valtera! (FOTO)

Njegovo grobno mesto nalazi se tik pored Dragana Nikolića, njegovog dugogodišnjeg prijatelja i kolege, iako se Gaga nalazi u Aleji zaslužnih građana, a Bata u Aleji velikana.

"NEMOJTE PLAKATI, VALTER NE MOŽE DA UMRE": Svima krenule suze zbog Dačićevog govora na komemoraciji Bate Živojinovića! (VIDEO) (FOTO)

Tako će ova dva velikana domaće kinematografije još jednom biti jedan uz drugog, kao što su bili toliko puta u filmovima.

Brojni poštovaoci lika i dela slavnog Valtera, prijatelji i glumci došli su danas na Novo groblje da upute poslednji pozdrav najvećoj legendi jugoslovenskog glumišta. Među njima su bili političari Ivica Dačić, Aleksandar Antić, Žarko Obradović, Vojislav Šešelj, glumci Toma Kuruzović, Dragan Petrović Pele, Branimir Brstina, Nikola Kojo, Mira Banjac, Gorica Popović, Miki Krstović, Jelena Žigon, Dragan Bjelogrlić, Vesna Čipčić, Nada Đuričin, Radmila Živković, ali i Lepa Brena, Vesna de Vinča, Radoš Bajić, Dragan Džajić Džaja, Neda Todorović, Borislav Zečević, Radoslav Zelenović, Tanja Peternik, Joška Broz i mnogi drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majka

    26. maj 2016 | 18:21

    boze mi oprosti kako je mogao bata da vaspita takvog sina voleo ga normalno.ali za milojka nepostoji opravdanje da ne dogje i vidi svog oca.nosio bi samo nogavicu kao i svi bitni.

  • Ivan

    28. maj 2016 | 07:30

    Obojica su u Aleji zaslužnih gradjana,Aleja velikana je na drugom kraju Novog groblja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA