Lančani sudar na auto-putu za Zagreb, dvoje povređeno

Ako ste se upravo uputili ka Borči, Novom Beogradu ili gradu iz pravca Čukarice, budite strpljivi ili potražite alternativu: gužve na ovim pravicma su velike zbog radova i udesa na autoputu javljaju iz Beogradskog taksija

  • 2

Lančani sudar u kome je učestvovalo pet vozila otežao je saobraćaj na auto-putu za Zagreb kod kule Geneks u pravcu ka aerodromu kažu u MUP. Muškarac od 50 godina i žena od 66 sa lakšim povredama zadržani su u Urgentnom centru, kažu za "Blic" u Hitnoj pomoći.

Ova žena jednostavno ne kapira da ne može da se vozi kroz poplavu! (VIDEO)

Velike gužve su i u ostalim delovima grada, prenosi Blic.

Ako ste se upravo uputili ka Borči, Novom Beogradu ili gradu iz pravca Čukarice, budite strpljivi ili potražite alternativu: gužve na ovim pravicma su velike zbog radova i udesa na autoputu javljaju iz Beogradskog taksija.

- Od Gazele ka aerodromu je haos ispod Bulevara umetnosti gde se dogodio udes. Saobraćaj je usporen i kod sajma ka gradu zbog radova, kao i na Pančevačkom mostu - kažu u ovom taksi udruženju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsa

    3. jun 2016 | 18:44

    Na pancevcu guzva zbog radova,kad ono tamo 3 majstora u hladu,nije ni cudo sto je guzva,dajte jos ljudi tamo da se to sto pre zavrsi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA