≫ 

NESNOSAN SMRAD SE ŠIRI BEOGRADOM: Niko ne zna odakle dolazi! Da li se i kod vas OVO oseća?

Situacija je postala interesantnija kada smo dobili sličan mejl od čitaoca sa Voždovca. Potom i od našeg pratioca sa Novog Beograda

  • 99

Poslednjih dana usled velikih sparina veliki broj stanovnika Beograda žali se na neprijatan miris koji se širi gradom.

Vetar LOMIO STABLA po Beogradu! (FOTO)

- Ustala sam jutros, prozor mi je bio otvoren jer je vruće. Ceo stan mi je smrdeo na nešto užasno, nalik štali. Otkud miris štale na Vračaru - poslala nam je mejl jedna Beograđanka, koja je od Telegrafa potražila odgovor na pitanje - "da li i vi osećate užasno neprijatan miris?"

Kaže, mislila je da se nešto dogodilo napolju u tom momentu, da se nešto zapalilo, ali da se radi da rešavanju užasnog mirisa. Međutim, tvrdi da je situacija još gora tokom dana i da u popodnevnim satima nije mogla da izađe iz stana, kao ni njene komšije.

Ovako su Kinezi u Bloku 70 dočekali svog predsednika! (FOTO)

Situacija je postala interesantnija kada smo dobili sličan mejl od čitaoca sa Voždovca. Potom i od našeg pratioca sa Novog Beograda.

Kasnije je ova informacija počela da se širi društvenim mrežama, pa smo saznali da se oseća i u okolini Taša, ZOO vrta - a miris ne dopire od ZOO vrta, Obilićev venac, Dorćol, Palilula... Ista situacija je u skoro svim delovima grada.

Niko nema odgovor na pitanje koji je izvor jako teškog i neprijatnog mirisa koji se širi našom prestonicom, ali ako se i kod vas slično oseća, pišite nam u komentarima obavezno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mala

    18. jun 2016 | 00:59

    U zemunu ne smrdi.. jer ne sme :)

  • Jasna

    18. jun 2016 | 01:00

    A da se malo prisetiti porekla pa vam neće smrdeti.

  • ☆☆☆

    17. jun 2016 | 23:53

    Đubrenje njiva na PKB-im oranicama.Svake godine je tako u ovo doba i objašnjavano je milion puta.Nije štetno po zdravlje,samo je neprijatno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA